Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Warcraft Chains of Domination Güncellemesi Duyuruldu

World of Warcraft: Shadowlands sonunda daha büyük bir yenilik paketi alacak. Güncelleme, genişleme paketindeki konumlarda uçmamızı da sağlayacak.

Blizzard, World of Wacraft: Shadowlands için büyük bir güncelleme olan Chains of Domination için çıkış tarihini açıkladı. Uzun zamandır beklenen yeni içerik, 9.1 yamasının bir parçası olarak 30 Haziran‘da yayınlanacak. Geliştiriciler tarafından yayınlanan yeni bir fragmanda, yaklaşan güncellemenin bazı önemli noktaları da açıklandı.

Chains of Domination WOW

Chains of Domination, Shadowlands‘ın geçen yıl piyasaya sürülmesinden bu yana World of Warcraft için yeni içeriğe sahip ilk büyük güncelleme olacak. Kasım 2020’den bu yana oyuncular, genişletmelerde sunulan içerikte çoğunlukla çeşitli yamalar olmak üzere sadece küçük değişiklikler aldı. Bu, The Maw: Korthia, the City of Secrets içinde yeni bir bölge sunacak olan 9.1 güncellemesi ile değişecek.

Güncelleme ile karakterler, 10 boss içerisinden, Mor’Geth ve Tazaveshu’dan oluşan Sanctum of Domination baskını gibi daha fazla zorluğu üstlenebilecek. Ancak, bu cazibe merkezlerinden ilki lansman sırasında mevcut olmayacak. Normal ve Heroic modlarının kilidi 7 Temmuz‘da açılacak ve 24 Ağustos‘a kadar her iki haftada bir efsanevi varyantla birlikte daha fazla kanat açılacak. Torghast Tower’a ek ödüller de dahil olmak üzere yeni ögeler eklenecek.

Elbette Chains of Domination 9.1 güncellemesi ayrıca yeni evcil hayvanlar, eşyalar, transmog kitleri ve 40 ek Renown seviyesinin yanı sıra Shards of Domination ve Empowered Conduits gibi daha da iyi ekipman elde etmemizi sağlayacak yeni oyun mekaniği ve sistemlerini de içerecek. Ayrıca, Chains of Domination’ın çıkışıyla birlikte oyuncular sonunda uçan binekleri kullanabilecek.

Chains of Domination - Launch Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.