Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WoW Shadowlands Sahipleri İçin Ücretsiz Olan Binek Oyuna Eklendi

Geçen yılın topluluk oylamasını kazanan binek artık World of Warcraft'ta mevcut. Wandering Ancient, denildiği gibi hesaplarında Shadowlands genişletmesi bulunan tüm insanlar tarafından alınabilir.

Geçen Eylül ayında Blizzard, World of Warcraft topluluğuna Shadowlands genişlemesinin bir parçası olarak başlıkta hangi ücretsiz bineğin görüneceğine karar verme fırsatı verdi. Seçenekler arasında Soaring Spelltome adlı uçan kitap, örümceğe benzeyen Nerubian Swarmer, tırtıl benzeri Curious Caterpillar, jelatinimsi Gooey Slimesaber ve Wandering Ancient olarak bilinen dev ağaç vardı.

WoW Shadowlands 1

Son BlizzConline etkinliğinde, ikincisinin önemli bir oy çoğunluğu ile kazandığını öğrendik. Şimdi, yaklaşık üç hafta sonra oyundan alınabilir. 9.0.5 yamasıyla birlikte çıkış yaptı.

Wandering Ancient’ınızı alabilmek için öncelikle Shadowlands Expansion’a sahip olmalısınız. Bu koşulu karşıladıktan sonra, oyunun içindeki Collections penceresinde bulunan Mounts sekmesine gitmeniz yeterli. Yeni bineğiniz en üstte hediye olarak görünecek. Hesabınıza eklemek için Open düğmesine basın. İşte bu, artık Azeroth dünyasını dev bir ağaç üzerinde gezmeye hazırsınız.

WoW Shadowlands 2

Not: Unutulmaması gereken iki nokta var. Öncelikle, yukarıda anlatıldığı gibi her şeyi yaptıysanız ve bineğinizi hiçbir yerde bulamıyorsanız panik yapmayın. Blizzard’ın hediyeyi ilgilenen herkese göndermesi birkaç gün sürebilir. İkinci olarak, Wandering Ancient, World of Warcraft Classic’te etkinleştirilemez ve kullanılamaz.

Tüm Warcraft hayranları tarafından iyi bilinen Ancients ırkına ait olan Wandering Ancient, Blizzard için çalışan bir sanatçı olan Jon McConnell tarafından tasarlanmıştır. Büyük ölçüde, yeni bineğin modeli, WoW’da zaten mevcut olan Ancient Protectors’lara dayanıyordu.

Genellikle Irvine ekibi için müzik besteleyen Glenn Stafford tarafından seslendirildi. İlginç bir gerçek, Wandering Ancient’ın mevsime bağlı olarak görünümünü değiştirmesi olabilir. Bunu aşağıdaki tweet’te görebilirsiniz.

World of Warcraft ve genişletmelerinin yalnızca PC’de mevcut olduğunu hatırlatırız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.