Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knights Chronicle Bünyesine Yeni Kahramanlar Eklemeye Devam Ediyor!

Knights Chronicle içeriğini genişletmeye devam ediyor.

Mobil RPG severlerin favori oyunları arasında yer alan Knights Chronicle yeni güncellemesi ile oyunculara yeni karakter ve Boyut Boyuta karşı oynama modunu sunuyor.

Knights Chronicle Bünyesine Yeni Kahramanlar Eklemeye Devam Ediyor 2

Yeni karakterleri ve birçok yeni oyun içi etkinliği içeren büyük bir güncelleme yayınlayan Knights Chronicle oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yeni Lonca Savaşı özelliği ile oyuncular birbirleri ile savaşabilecek ve aynı anda birçok düşman oyuncu ile savaşabilecekleri ‘Boyut Boyuta Karşı’ modunu oynayabilecekler. Oyuna gelen Amon ve lan karakterleri SSR karakter olma özelliğine sahipler. Amon, Junta Draiden’ın bir Usta Eliti ve geleceği görme yeteneğine sahip bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Ian ise Delcart Büyük Dukalığındaki Karanlık Ormanda yaşayan bir kurt adam yapısına sahip olarak oyunculara sunuldu. Oyuna gelen güncellemeyi ve yeni karakterleri kutlamak isteyen Knights Chronicle oyunculara görev etkinliği sunuyor. Görev etkinliği başlarken zindan etkinlikleri için gereken enerji de yarıya inecek. Etkinliğe katılan tüm oyuncular daha iyi oyun içi ödüller kazanabilecekler.

140 ülkede oynanabilen ve milyonlarca oyuncuya sahip olan Knights Chronicle iki haftada bir aldığı güncellemeler ile oyunculara yeni içerikler ve özellikler sunmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.