Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

GTA 5, The Outer Worlds Ve RDR2 İçin Satış Rakamları Açıklandı

Take-Two Interactive, GTA 5, Red Dead Redemption 2 ve The Outer Worlds'ün resmi güncel satış rakamlarını açıkladı.

En son yapılan açıklamasında Take-Two Interactive bazı oyunları için yeni satış rakamlarını açıkladı. Şirket en son yaptığı açıklamaya göre, Grand Theft Auto 5 şu anda dünya çapındaki tüm platformlarda 135 milyon satış rakamına ulaştı. Çıkış yaptığı tarihten bugüne kadar en çok satılan oyunların her zaman arasında yer alan GTA 5’in bu sayıları şaşırtıcı gelmiyor.

GTA 5 The Outer Worlds Ve RDR2 Icin Satis Rakamlari Aciklandi 1

Grand Theft Auto 5’in yanı sıra Red Dead Redemption 2 şu anda 35 milyon adet sattı. Mikro işlemleri nedeniyle pek çok oyuncu tarafından eleştirilen en yeni NBA oyunu NBA 2K21, şimdiden 5 milyon kopya satmayı başardı. Yani evet, gelecekte Take-Two Interactive ve 2K Games’den daha da fazla oyun içi satın alımla ilgili ürünler görebiliriz.

Ayrıca, The Outer Worlds şu anda 3 milyon kopyayı aşarken, piyasaya yeni sürülmüş spor oyunu olan PGA Tour 2K21 1 milyon adet sattı ve Mafia Trilogy 2 milyon kopya sattı. Mafia Trilogy, ilk üç Mafia oyununun tüm Definitive Edition’larını içerir.

Satış rakamları, oyun sektörünün önemli isimlerinden ve Niko Partners çalışanı olan Daniel Ahmad tarafından kendi resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.