Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tower of Fantasy 2.2 Güncellemesi Tanıtıldı

Tower of Fantasy 2.2 güncellemesinin tüm detayları, güncellemenin çıkış tarihi ile birlikte açıklandı.

Tower of Fantasy 2.2 güncellemesi tanıtıldı ve Hotta Studio, anime oyununun hayranlarının Mirafleur Moonshade güncellemesini ne zaman oynayabileceklerini duyurdu.

Güncelleme, Tower of Fantasy 2.0 güncellemesinin Vera bölgesinin bir parçası olan siberpunk şehri Mirroria’yı daha da genişletecek ve beraberinde yeni karakter Tian Lang’ı oyuna dahil edecek.

Tower of Fantasy 2.2 Güncelleme Notları

Tower of Fantasy 2.2

Tian Lang, güçlü Thunderbreaker mızrağını kullanan bir infazcı olacak ve karakteri, en sevimli Tower of Fantasy hayvanlarından bazılarıyla, çok sayıda dramatik, geniş kombolarla ve oldukça beklenmedik bir şekilde arkadaş edinirken gösteren şık bir Simulacrum fragmanında aksiyon anında görebilirsiniz. Fragmandaki JoJo’nun Bizarre Adventure referansını yakalarsanız, yorumlarda belirtin!

The Tower of Fantasy 2.2 güncellemesinin çıkış tarihi 22 Aralık 2022 olarak belirlendi. Güncelleme yayınlanmadan önce, 15-26 Aralık tarihlerinde devam eden bir Nemesis yeniden çalışma etkinliği olacak ve oyunculara Nemesis silahını ve karşılık gelen Matrix’i ele geçirmeleri için bir şans daha verecek.

Bu arada, Henüz Tower of Fantasy 2.0 güncellemesini derinlemesine incelemediyseniz, yukarıda bahsettiğimiz siberpunk şehri Mirroria yeni bölge Vera’nın ana şehri olarak oyuna dahil edildi ve 2.1’deki The Confounding Abyss, güçlü düşmanların uçurum tarafından mutasyona uğradığı düşmanlar tarafından istila edilmiş durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.