Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Slime Rancher’ın Yeni Güncellemesi Yeni İçerikler Getirdi!

Slime Rancher yeni içerikler aldı.

2016 yılında erken erişim oyunu olarak karşımıza çıkan, 2017’de tam sürüme geçiş yapan Slime Rancher oyunculara eğlenceli bir atmosfer da rekabet dolu anlar sunmaya devam ediyor. Yapım dün yeni bir güncelleme duyurusu yaptı.

Slime Rancher’ın Yeni Güncellemesi Yeni İçerikler Getirdi 2

Konsol ve bilgisayar platformunda oynanan Slime Rancher 21 Haziran’a kadar Steam’de 31.00 TL yerine yüzde 50 indirimli olarak 15.50 TL’ye satılıyor. Oyuncular tarafından oldukça beğenilen yapım düzenli güncellemeler ile yenilikleri de oyuncularına sunuyor. Oyun en yeni güncellemesini dün Steam topluluk sayfası üzerinden duyurdu.

Güncelleme ile oyuna yeni bir bölge, yeni bir çiftlik ve yeni içerikler getiren güncelleme şuan tüm platformlarda oynanabilir durumda yer alıyor. Oyunculara en gelişmiş çiftlik teknolojisini sunan geliştirici ekip,  bunlara ek olarak oyunculara yeni araç ve ekipmanlar da sunuyor. Oyuna gelen su musluğu sayesinde oyuncular yakınlarda gölet yok ise bu su musluğu ile su tanklarını doldurabilecekler.

Buna ek olarak oyuna çeşitli süslemeler de oyuna dahil edildi. Son olarak The Secret Style adlı yeni stil paketi de artık oyun içerisinde yer alıyor. Dileyen oyuncular hemen satın alabilir ve yeni paketi kullanmaya başlayabilirler.

Slime Rancher - Viktor's Experimental Update is HERE!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.