Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil Village, PS4 Pro Üzerinden Oynanış Videosu Yayınlandı

IGN, Resident Evil Village'ın PS4 Pro'da kaydedilen ilk oynanış videosunu yayınladı. Video esas olarak keşif ve savaşa odaklanıyor. Ayrıca bize oyunun son nesil konsollarda nasıl çalıştığını gösteriyor.

Bugün IGN, Resident Evil Village için PS4 Pro üzerinden kaydedilmiş beş dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Sunulan materyalde esas olarak devasa bir sarayın ve yeraltının keşfini, ateşli silahlarla savaşmayı ve çevresel unsurlarla etkileşimi görüyoruz. Elbette video, topluluğun favorisi Lady Dimitrescu olmadan tamamlanmayacaktır Oyunun, son nesil konsolda nasıl göründüğüyle ilgileniyorsanız, aşağıdan videonun tamamını izleyebilirsiniz.

Resident Evil Village: First-Ever PS4 Pro Gameplay (4K) - IGN First

Resident Evil Village oynanış videosunun başında alttan bir görünüm ile Lady Dimitrescu ile karşılaşıyoruz. Devasa boyutlu kadın bir telefona cevap veriyor. Daha sonra sahne geçiş yapıyor ve elimizde kesici bir alet ile devasa sarayın içerisinde yürüyoruz, ortam oldukça klostrofobik. Daha sonra ana karakterimizi elinde bir silah ile görüyoruz ve birkaç savaş sahnesine şahit oluyoruz. Vuruş hissi yine oldukça etkileyici görünüyor. Videonun en sonunda yine Lady Dimitrescu bir telefon görüşmesi yapıyor ve video sonlanıyor.

Resident Evil Village 1

Resident Evil Village, 1996’dan beri geliştirilen korku oyunları serisinin bir başka parçası. Oyun, Resident Evil VII: Biohazard’da sunulan hikayeye devam ediyor. Ethan ve eşi Mia, Louisiana’da yaşadıkları kabustan uzakta yeni bir hayat sürüyor. Ancak Chris Redfield geldiğinde ve bir zamanlar barışçıl olan köy yeni bir tehditle boğuştuğunda bütün kötülükler geri geliyor. Serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi, oyunun yapımından Capcom sorumlu.

Oyunun, 7 Mayıs 2021‘de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyun, PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.