Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG NEW STATE Ön Kayıtları Rekora Koşuyor!

Merakla beklenen PUBG: NEW STATE oyununun Google Play Store’daki ön kayıtları 17 milyonu geçti.

Krafton, oyunculara yepyeni bir Battle Royale deneyimi sunacak olan PUBG NEW STATE Google Play Store ön kayıtlarının 17 milyonu geçtiğini duyurdu. Bu önemli dönüm noktası, şirketin 11-13 Haziran tarihleri arasında ABD PUBG Studio’da yürütülen oyunun ilk başarılı kapalı Alfa testini düzenlemesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Stüdyo, Alfa testi sırasında aldığı tüm verileri ve çok değerli oyuncu geri bildirimlerini analiz edecek ve oyunun, bu yıl tam olarak piyasaya sürülmeden önce temel yönlerini geliştirmeye odaklanacak.

PUBG NEW STATE ön kayitlari

Krafton, PUBG NEW STATE için ön kayıtların 2021’in 3. çeyreğinde App Store için de açılacağını söyledi. Android kullanıcıları, özel bir araç kaplaması ve oyunla ilgili en son bilgilere erişmek için Google Play’de oyuna ön kayıt yaptırabiliyorlar.

Yapımcı Minkyu Park, “Alfa testine katılarak bu kadar geniş çaplı ilgi gösteren hayranlarımıza ve oyuncularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Tüm oyuncu geri bildirimlerine dayanarak, geliştirmeyi yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirten Park, “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve Battle Royale türündeki yeni nesil mobil oyunlar için bir dönüm noktası oluşturacağız” şeklinde konuştu.

PUBG New State battle royale

PUBG NEW STATE, 2051 yılında geçiyor. Yeni araçlar, silahlar ve ekipmanların yanı sıra keşfedilecek çok sayıda bölge içeren TROI adlı devasa yeni bir haritaya atlayacak olan oyuncular, evrenin nasıl geliştiğini görme fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca buldukları etkileşimli nesneler ile kendilerine yeni stratejiler yaratacaklar.

Yeni haritanın dışında drone’lar, balistik kalkan, ateş modu seçimi ve el bombası fırlatıcı eklentileri gibi daha birçok oyun içi silah özelleştirme özelliği sunan PUBG Mobile’ın da üzerinde bir Battle Royale deneyimi vadediyor.

PUBG: New State, Android ve iOS tabanlı akıllı telefon ve tabletler için 2021 yılı içerisinde piyasaya çıkacak. Oyunun tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.