Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation Showcase 2021: Nasıl İzlenir, Neler Bekliyoruz?

Sony, bir sonraki büyük etkinliği PlayStation Showcase 2021 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Peki, yeni PS5 etkinliğinden neler bekliyoruz? PlayStation Showcase 2021 nasıl izlenir? Cevaplar için vakit kaybetmeden yazımıza geçelim.

Sony, aylar süren heyecanlı bekleyişin ardından nihayet bir sonraki büyük PlayStation etkinliğini duyurdu. Sunumun ana odak noktası, birinci taraf PS5 oyunları olacak. Ayrıca PlayStation Studios çatısı altındaki stüdyoların 2021 ve sonrası için neler planladıklarını da öğrenmeyi umuyoruz. İşte PlayStation Showcase 2021 hakkında bilmeniz gereken her şey.

PlayStation Showcase 2021 Ne Zaman?

PlayStation Showcase 2021 ne zaman

Öncelikle yeni PlayStation etkinliğinin ne zaman gerçekleşeceği ile başlayalım. PlayStation Showcase 2021, 9 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 23:00‘da başlayacak. Sunum yaklaşık 40 dakika sürecek. Bu nedenle yanınıza içecek hatta atıştırmalık bir şeyler almanızda yarar var.

PlayStation Showcase 2021 Nasıl İzlenir?

Şimdi gelelim PlayStation Showcase 2021 nasıl izlenir sorusunun cevabına. Etkinlik saat farkından dolayı ülkemizde 23:00’da başlayacak. Saat gece yarısına vurmadan da sona ermiş olacak. Sunumdaki tüm duyuru ve önemli gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Bu nedenle bizi web sitemiz veya Twitter hesabımız üzerinden takip etmenizde yarar var. PS5 etkinliği, PlayStation’ın resmi YouTube ve Twitch kanalları üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

PlayStation Etkinliğinden Neler Bekliyoruz?

God of War PlayStation Showcase

Heyecanla beklenen yeni PS5 etkinliğinde PlayStation Studios ve üçüncü taraf geliştiricilerden gelecek bazı PS5 oyunları hakkında önemli bilgiler edineceğiz. Ayrıca etkinlikte yer alan bazı stüdyolar, sunumdan sonra daha fazla detay paylaşacaklar.

PlayStation Showcase 2021, hem büyük hem de küçük stüdyoların oyunlarını içerecek. Bu da, AAA ve indie oyunları aynı sunumda göreceğimiz anlamına geliyor. Beklememeniz gerekenlere gelince; Sony, etkinlikte PSVR hakkında hiçbir gelişmenin yaşanmayacağını, bu nedenle sanal gerçeklik meraklılarının daha fazlasını duymak için biraz daha beklemeleri gerektiğini söyledi.

horizon forbidden west playstation etkinliği

Şimdiye kadar bize verilen resmi bilgiler bu şekilde, ancak etkinlikte hangi oyunları görebileceğimize yönelik güçlü tahminlerde bulunabiliriz. Deathloop, Deathwire: Tokyo, Five Nights at Freddy’s: Security Breach, Goodbye Volcano High ve Little Devil Inside, ilk akla gelen oyunlar. Bu yapımlarının hepsi 2021 yılında piyasaya sürülecek.

Horizon: Forbidden West, Solar Ash, God of War Ragnarok, Project Athia, Hogwarts Legacy ve Pragmata gibi 2022’de yayınlanacak oyunlar da PlayStation Showcase’te kendine yer bulabilir. Ek olarak, Heavenly Bodies, Jett: The Far Shore, Stray ve Final Fantasy XVI gibi henüz çıkış tarihi açıklanmayan bazı yapımları görme ihtimalimiz de yok değil.

PlayStation Showcase 2021 için beklerken, 2021 ve sonrasında çıkacak PS5 oyunlarına buradan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.