Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Deathloop’tan 25 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

QuakeCon sırasında Arkane Lyon, en son oyunları Deathloop hakkında birçok yeni ayrıntı paylaştı. PvP modu ve oyun mekaniği hakkında daha fazla bilgi sahibi olduk.

Deathloop‘un piyasaya sürülmesine çok az kaldı, 14 Eylül’de oyunu PlayStation 5 ve PC’de oynayabileceğiz. Hatta 5 Ağustos’ta oyunun geliştirme sürecinin tamamlandığını sizlere duyurmuştuk. Bu yüzden onlara kalan tek şey, oyunun düzgün bir şekilde reklamını yapmak.

QuakeCon’da dünkü panelde Arkane Lyon çalışanları 25 dakikalık bir videoda birçok yeni bilgi paylaştı. Geliştirici ekip, ana düşman Julianna ve çevrimiçi PvP modunun hikaye kampanyasını nasıl etkilediği hakkında kapsamlı bir şekilde anlattı.

deathloop

Deathloop Karakter Farkları Açıklandı

Oyunun menüsünde, Julianna olarak oynama ve başka birinin oyununa katılarak isimsiz zaman döngüsünü koruma seçeneğine sahip olacağız ya da sonsuzluk döngüsünü kırıp Colt’u kendi hikaye kampanyasında kontrol etmek isteyeceğiz. Oyunun yönetmeni oyundaki karakterler arasındaki farkları açıkladı.

Julianna’yı seçerken sadece bir hayatımız varken, erkek karakter iki kez yeniden doğacak, böylece daha fazla risk alabilecek. Colt olarak oynarken Julianna ile savaşmak zorunda değiliz, ancak ölümünden sonra elde edebileceğimiz faydalı eşyalar ve yaşayan bir oyuncuyla rekabet etme gerçeği bizi bunu yapmaya teşvik edecek. Oyuncuların neden hala Julianna olarak oynamak isteyebilecekleri sorulduğunda Arkane’nin yönetmeni, düşman rolünü üstlenmenin benzersiz bir deneyim olduğunu ve her şeyin eğlenmekle ilgili olduğunu söyledi.

Panelin ilerleyen bölümlerinde karakterler ve onların motivasyonları hakkında daha fazla şey duyacaksınız, geliştirici ekip bize oyunda bol miktarda mizah olacağının garantisini verdi. Kampanyanın tasarımcısı hikayeyi bir “cinayet bulmacası” olarak tanımladı. Deathloop’ta tüm hedeflerimizi bir günde nasıl ortadan kaldıracağımızı planlamamız gerekecek. Tasarımcı, oyunun çok fazla özgürlük sunduğundan ve kullanıcıların oyun dünyasının unsurlarını seçtikleri sırayla keşfedebileceklerinden emin olduğunu söyledi.

Oyun hem hikaye hem de mekanik açısından ilginç olacak, başka birinin hikaye kampanyasında antagonist olma olasılığı oldukça ilginç. Bakalım çıktığında anlatıldığı gibi eğlenceli olacak mı?

Deep Dive into DEATHLOOP with Arkane Lyon

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.