Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends: Kış Mevsimi Finali Nisan’da Başlıyor

Bu şampiyona kaçmaz!

2015 Türkiye Şampiyonluk Ligi, Kış Mevsimi Finali ile yeniden hayat buluyor.
4 Nisan tarihinde yapılacak olan Kış Mevsimi Finali oldukça renkli geçecek gibi duruyor. Toplamda 7 hafta süren lig süresinde ilk 6 sırada yerini alan takımlar, Kış Mevsimi Şampiyonu olmaya çalışacaklar. 

League of Legends Kış Mevsimi Finali biletlerini nereden alabilirim?

Kış Mevsimi Finali biletlerini ise Biletix’ten alabileceksiniz.

Kış Mevsimi Finali’nde finale çıkmayı başaran iki takım, 4 Nisan Cumartesi , Volkswagen Arena’da birbirleri ile kıyasıya mücadele edecekler. 4 Nisan tarihinse Volkswage Arena’da yapılacak şampiyonluk yarışı çok çok heyecanlı geçecek.
Şampiyonluk ligi sona erdikten sonra ilk 6 takım Riot Games’in Türkiye ofisine giderek ilk 2. sıraya girmeye çalışacaklar. Finale giden 2 takım ise 5 maç sonucunda şampiyonluğa adım atacak.

resimler 54ff0a04b0f5454ff0a04b0f8e

Eğer şampiyonaya katılamayacaksanız da sizin için de canlı izleme şansı sunuluyor; LoL TV üzerinden şampiyonayı takip edebileceksiniz.

Kış Mevsimi Finali şampiyonu olan takım Wild Card Özel Turnuvasına gitmeye hak kazanacak. Şampiyon olan takım, Latin Amerika, Brezilya, Bağımsız Devletler Topluluğu, Okyanusya, Japonya ve Uzakdoğu Asya’dan gelen takımlarla karşı karşıya gelecek. Wild Card-IWCI şampiyonu ise Mayıs ayında Amerika’da düzenlenecek Sezon Ortası Uluslararası Özel Turnuva’ya katılacak.

Kış Mevsimi Finali programı:

Kapı açılış – 11.00

Final karşılaşması – 12.00

4 Nisan’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek şampiyonaya katılan oyuncular Türkiye Sunucusu’na özel 840 RP ve Lotus Çiçeği karma kostümü kazanacak.

Kış Mevsimi Şampiyonasında kazandığınız Hediye RP’leri kullanmak için, biletlerinin üzerinde yer alan kodları, http://bit.ly/biletbarkod (bu uygulama etkinlik tarihinden itibaren aktif olacaktır) üzerinden doğrudan kendi hesaplarına aktarmaları yeterli olacak. Etkinlik için bilet alan 13 yaşın altındaki Sihirdarlar, etkinliğe biletli velileri ile katılmalıdır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

4 Yorum

  1. asdasdasddj

    nereden nereye biletix den bilet alacaz 😀

    0
    0
    Cevap
  2. yasarusta01

    organizasyon iyi olursa Türkiye için güzel olur

    0
    0
    Cevap
  3. asdasdasddj

    aynen

    0
    0
    Cevap
  4. yasarusta01

    :):)

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.