Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2021 Yılının En Çok Kazanan Hollywood Yıldızları Açıklandı

2021 yılının en çok kazanan Hollywood yıldızları açıklandı. Listede Daniel Craig, Dwayne Johnson, Will Smith ve Leonardo DiCaprio dahil çok sayıda ünlü oyuncu yer alıyor. Peki, zirvede hangi isim var? Cevabı haberimizde.

2021 yılının en çok kazanan Hollywood yıldızları belli oldu. 2020’de vizyona girmesi planlanan çoğu film, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıla ertelenmişti. Salgından en fazla etkilenen sosyal alanlardan biri olan sinema salonları, kapılarını resmen açtı.

Şimdiye dek Hızlı ve Öfkeli 9, Cruella, The Suicide Squad, Sessiz Bir Yer 2 dahil çok sayıda iddialı yapım, beyaz perdede boy gösterdi. Fakat ilerleyen zamanlarda izleyici karşısına çıkacak Spider-Man: No Way Home, James Bond No Time To Die ve The Batman gibi birbirinden iddialı filmler de var.

Robert Pattinson, The Batman Rolü İçin Sadece 3 Milyon Dolar Almış

en çok kazanan hollywood yıldızları the batman

Bununla birlikte sinema salonlarının salgın boyunca kapalı olması, izleyicilerin film izleme şekillerini de değiştirdi. Zira Prime Video, Disney Plus ve Netflix gibi streaming yayın platformları, gişe rekorları kırması beklenen yapımlardan bazılarını dijital olarak aboneleriyle buluşturdu.

Tabii, bu durum Hollywood yıldızlarının büyük paralar kazanmasını engellemedi. Variety, 2021 yılının en çok kazanan film yıldızlarını açıkladı. 1 Ekim’de vizyona girecek No Time To Die ile son kez James Bond karakterini canlandıracak olan Daniel Craig, Knives Out 2 ve 3’ten aldığı 100 milyon dolarlık maaşıyla listenin başında yer alıyor. Dwayne Johnson, Red One için aldığı 50 milyon dolarlık maaş çeki ile Craig’in hemen arkasında yer alıyor.

Daniel Craig, Knives Out Devam Filmleri İçin Aldığı 100 Milyon Dolarla Zirvede

Daniel Craig Knives out 2

Will Smith ve Denzel Washington; King Richard ve The Little Things filmleriyle sırasıyla 40 milyon dolar kazanırken, Leonardo DiCaprio ve Mark Wahlberg Netflix filmleri Don’t Look Up ve Spenser Confidential için 30 milyon dolar kazandı.

Jennifer Lawrence (Don’t Look Up), Julia Roberts (Leave the World Behind) ve Sandra Bullock (The Lost City of D), 25 milyon dolar kazanç ile listede yer alan ilk ve tek kadınlar olarak dikkat çekiyor. Listede Ryan Gosling, Chris Hemsworth ve Brad Pitt gibi diğer Hollywood yıldızları da yer alıyor. Her üç aktörde, sırasıyla The Gray Man, Thor: Love and Thunder ve Bullet Train için 20 milyon dolar kazandı.

Keanu Revees, The Matrix 4 İçin 12-14 Milyon Dolar Arası Bir Ödeme Almış

Matrix 4 keanu revees

Listenin son üç basamağına baktığımızda ise Matrix 4 ile yeniden Neo rolüne dönecek olan Keanu Reeves‘in 12-14 milyon dolar arasında kazandığını görüyoruz. Dungeons and Dragons uyarlamasında rol alan Chris Pine, 11,5 milyon dolar alırken, The Batman ile DC evrenine ilk adımını atmaya hazırlanan Robert Pattinson ise 3 milyon dolarlık şaşırtıcı bir kazanç elde etmiş. Yılın en fazla gelir elde eden Hollywood yıldızları şu şekilde sıralanıyor:

2021 Yılının En Çok Kazanan Hollywood Yıldızları

  • Daniel Craig (Knives Out devam filmleri) – 100 milyon dolar
  • Dwayne Johnson (Red One) – 50 milyon dolar
  • Will Smith (King Richard) – 40 milyon dolar
  • Denzel Washington (The Little Things) – 40 milyon dolar
  • Leonardo DiCaprio (Don’t Look Up) – 30 milyon dolar
  • Mark Wahlberg (Spenser Confidential) – 30 milyon dolar
  • Jennifer Lawrence (Don’t Look Up) – 25 milyon dolar
  • Julia Roberts (Leave the World Behind) – 25 milyon dolar
  • Sandra Bullock (The Los City of D) – 20 milyon dolar
  • Ryan Gosling (The Grey Man) – 20 milyon dolar
  • Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder) – 20 milyon dolar
  • Brad Pitt (Bullet Train) – 20 milyon dolar
  • Michael B. Jordan (Without Remorse) – 15 milyon dolar
  • Tom Cruise (Top Gun: Maverick) – 13 milyon dolar
  • Keanu Reeves (The Matrix 4) – 12-14 milyon dolar
  • Chris Pine (Dungeons and Dragons) – 11,5 milyon dolar
  • Robert Pattinson (The Batman) 3 milyon dolar

2021 yılının en çok kazanan Hollywood yıldızları hakkında ne düşünüyorsunuz? Listede sizi şaşırtan bir isim var mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bekliyoruz.

Bu yıl sinemalarda olacak tüm devam filmlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2021 yılında vizyona girecek Marvel filmlerinden oluşan listemize de göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.