Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2021 Yılında Vizyona Girecek Devam Filmleri

Geçtiğimiz yıl dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle kısır bir film sezonu yaşamıştık. Bazı ülkelerin kısıtlamaları gevşetmesi sayesinde 2021’de sinema salonları nispeten hareketlenecek. Bu yazımızda, 2021 yılında gösterime girecek devam filmlerini sizler için listeledik.

İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana yaşanan en büyük insanlık krizi olan COVID-19 salgını, tüm sosyal alanlar gibi sinemayı da derinden etkiledi. Alınan tedbirler neticesinde büyük bütçeli filmlerin planlanan tarihte vizyona girmemesi Hollywood’a milyarlarca dolara mal oldu.

Elbette salgın henüz bitmedi, ancak hem sinemada hem de dijital yayın platformlarında geçtiğimiz yıla nazaran daha fazla filmin gösterime girmesi bekleniyor. Gözler özellikle, beğeni toplayan serilerin devam filmlerinde. Listede ayrıca yeniden başlatılan ikonik seriler de mevcut. İşte karşınızda, 2021 yılında vizyona girecek devam filmleri.

Spiral: From The Book Of Saw – 14 Mayıs 2021

Spiral: Saw (2021 Movie) Official Trailer – Chris Rock, Samuel L. Jackson

Ünlü komedyen Chris Rock’ın başrol oynadığı ve yapımcılığını üstlendiği Spiral: From the Book of Saw, efsanevi korku serisi Testere’ye yeni bir soluk getiriyor. Filmde emektar polis Darren Lynn Bousman karakteri ile oynayan Samuel L. Jackson, Rock’ın canlandırdığı karakterin babası olarak karşımıza çıkacak.

A Quiet Place Part II – 28 Mayıs 2021

A Quiet Place Part II - Official Trailer - Paramount Pictures

A Quiet Place Part II, bir yıllık gecikmenin ardından nihayet mayıs ayında sinemalarda yayınlanacak. Devam filmini John Krasinski ve başrol oyuncusu Emily Blunt yönetecek. Krasinski, ilk filmde öldüğü için devam halkasında flashback olarak yer alacak. A Quiet Place Part II, 45 gün vizyonda kaldıktan sonra dijital yayın platformu Paramount + üzerinden izlenebilecek.

The Conjuring: The Devil For Me Do It – 4 Haziran 2021

The Conjuring 3 : The Devil Made Me Do It - Official Trailer

The Conjuring: The Devil For Me Do It, The Conjuring serisinin sekizinci bölümü ve 2016 yapımı The Conjuring 2’nin doğrudan devamı olarak karşımıza çıkacak. Patrick Wilson ve Vera Farmiga, başka bir doğaüstü olayı vakayı araştırmak için sırasıyla Ed ve Lorraine Warren olarak geri dönecek.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard – 16 Haziran 2021

https://www.youtube.com/watch?v=fgDRyM1Be9c

2017 yapımı aksiyon komedi filmi The Hitman’s Bodyguard’ın devamı niteliğinde olan The Hitman’s Wife’s Bodyguard, Ryan Reynolds, Samuel L.Jackson ve Salma Hayek gibi isimleri bir araya getiriyor. Yönetmen koltuğunda ise bir kez daha Patrick Hughes var.

Peter Rabbit 2: The Runaway – 18 Haziran 2021

Peter Rabbit 2 devam filmleri

2018 yılında vizyona giren Peter Rabbit, eğlenceli macerasına The Runaway ile devam edecek. Film normalde 2020 yılında vizyona girecekti, ancak koronavirüs nedeniyle bir sene ertelendi. Bir kez daha Will Gluck tarafından yazılıp yönetilen Peter Rabbit 2: The Runaway, son derece keyifli bir macera vadediyor.

Hızlı ve Öfkeli 9 – 25 Haziran 2021

F9 - Official Trailer [HD]

İkonik film serisinin dokuzuncu halkası, başlangıçta 2020 yılında izleyicilerle buluşacaktı, ancak diğer pek çok film gibi bir yıl ertelendi. Tokyo Drift’te öldüğünü düşündüğümüz Han Lue karakterinin geri dönüşününe sahne olacak olan Hızlı ve Öfkeli 9, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson gibi serinin demirbaş oyuncularını bir kez daha bir araya getiriyor.  2021 yılının en merak edilen devam filmleri arasında yer alan Hızlı ve Öfkeli 9,  dördüncü kez Justin Lin tarafından yönetiliyor.

The Forever Purge – 2 Temmuz 2021

The Forever Purge devam filmleri

The Purge serisinin beşinci devam filmi olan The Forever Purge, yeni bir Arınma Gecesi’nin ortasında Teksas’taki bir çiftlikte mahsur kalan Meksikalı bir aileyi konu alıyor.

Space Jam 2 – 16 Temmuz 2021

Space Jam: A New Legacy – Trailer 1

Başrolünde, tarihin en büyük basketbolcusu kabul edilen Micheal Jordan’ı izlediğimiz 1996 yapımı animasyon filmi Space Jam geri dönüyor. Looney Tunes karakterlerine bu kez LeBron James’in liderlik edeceği Space Jam 2: A New Legacy, Malcolm D. Lee tarafından yönetiliyor.

Hotel Transylvania: Transformania – 23 Temmuz 2021

Hotel Transylvania Transformania devam filmleri

Dracula ve ailesi etrafında dönen bir animasyon filmi olan Hotel Transylvania, dördüncü ve final filmi ile geri dönecek. Kadroda Andy Samberg, Selena Gomez, Brian Hull gibi isimler var.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Snake Eyes G.I. Joe Origins

GI Joe: The Rise of the Cobra ve GI Joe: Retaliation’da izlediğimiz Snake Eyes, solo filmi ile karşımıza çıkacak, ancak karakter bu kez Henry Golding tarafından canlandırılacak. Yönetmen koltuğunda Robert Schwentke’nin oturduğu film, G.I Joe serisinde yeni bir başlangıç hikayesi olacak.

Venom 2: Let There Be Carnage – 24 Eylül 2021

Venom 2

Venom 2: Let There Be Carnage, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde canlandırdığı Gollum karakteri ile bilinen Andy Serkis tarafından yönetiliyor. İngiliz aktör Tom Hardy, Eddie Brock (Venom) rolüne geri dönecek. İlk filmin son sahnesinde gördüğümüz Woody Harrelson, Cletus Kasady / Carnage olarak karşımıza çıkacak. Michelle Williams’ı ise Anne Weying karakterinde izleyeceğiz.

Halloween Kills – 15 Ekim 2021

Halloween Kills - Next Halloween (In Theaters October 15, 2021) (HD)

2018 yılında uzun bir aradan sonra beyaz perdeye dönüş yapan kült korku filmi Halloween, büyük bir beğeni toplamıştı. Yeni üçlemenin ikinci halkası Halloween Kills, bu yıl içerisinde gösterime girecek. Serinin son filmi Halloween Ends ise 2022’de izleyicilerle buluşacak.

Ghostbusters: Afterlife – 11 Kasım 2021

GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE - Official Trailer (HD)

Ghostbusters: Afterlife, yılın en çok beklenen devam filmleri arasında yer alıyor. Jason Reitman’ın yönettiği klasiğin devamı niteliğindeki film, Paul Rudd ve Finn Wolfhard gibi yeni oyuncularla birlikte macerayı sürdürecek.

Spider-Man: No Way Home – 17 Aralık 2021

spider man 3

Beyaz perdedeki macerasına 2017 yılında başlayan Tom Holland’lı yeni Spider-Man serisi, üçüncü devam filmi ile geri dönecek. Filmin yapımcılığını, önceki iki filmde olduğu gibi Marvel Studios ve Sony üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise yine Jon Watts var.

Spider-Man: Far From Home’un yazarları Chris McKenna ve Erik Sommers tarafından kaleme alınan Spider-Man: No Way Home, iddialara göre paralel evren teorisi etrafında şekilleniyor.

The Matrix 4 – 22 Aralık 2021

The Matrix 4

2003 yılında sona eren The Matrix serisi, sürpriz bir şekilde dördüncü devam filmi ile karşımıza çıkacak. İkonik üçlemenin yıldızları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, The Matrix 4’te sırasıyla Neo ve Trinity rollerine geri dönecekler.

Aquaman’in yıldızlarından Yahya Abdul-Mateen II, How I Met Your Mother dizisi ile gönüllerde taht kuran Neil Patrick Harris ve Netflix serisi Minhunter’dan tanıdığımız Jonathan Groff, filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden. The Matrix 4’ün senaristliğini ve yönetmenliğini ise serinin yaratıcılarından Lana Wachowski yapacak.

Dilerseniz, 2021 yılında vizyona girecek Marvel filmlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yıl vizyona girmesi planlanan devam filmleri arasında heyecanla beklediğiniz bir yapım var mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.