Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spider-Man 3 Filminden ‘Kafa Karıştıran’ İlk Görseller Geldi

Spider-Man serisinin yıldızları Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon, Instagram hesaplarından Spider-Man 3 için üç farklı logo ve isim paylaştılar. Hangisinin doğru olduğu ise şimdilik bilinmiyor.

Beyaz perdedeki macerasına 2017 yılında başlayan yeni Spider-Man serisi, üçüncü devam filmi ile 5 Kasım 2021’de geri dönecek. Tabii, vizyon tarihinde herhangi bir erteleme olmadığı takdirde.

Filmin yapımcılığını, önceki iki filmde olduğu gibi Marvel Studios ve Sony üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise yine Jon Watts var. Spider-Man: Far From Home’un yazarları Chris McKenna ve Erik Sommers tarafından kaleme alınan Spider-Man 3, tamamen paralel evren teorisi etrafında şekilleniyor.

spider-man 3 marvel

Öyle ki, daha önce Peter Parker karakterine hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın bu filmde Tom Holland ile bir araya gelebileceği söyleniyor. Hatta orijinal Spider-Man üçlemesinin kötüleri Doktor Octopus ve Green Goblin’in dahi Spider-Man 3 ile geri dönüşüne şahit olabiliriz.

Marvel hayranları, tüm bu çılgın teoriler üzerine kafa yormaya devam ederken, Spider-Man serisinin yıldızları Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon, Instagram hesaplarından Spider-Man 3 filminden ilk görselleri paylaştılar.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tom Holland (@tomholland2013)’in paylaştığı bir gönderi

Fakat işin en ilginç tarafı, üçünün de Spider-Man 3 için üç farklı logo ve isim paylaşmaları oldu. Holland’ın paylaşımında “Spider-Man: Phone Home”, Batalon’un paylaşımında “Spider-Man: Home-Wrecker” ve Zendaya’nınkinde ise “Spider-Man: Home Slice” yazıyor. Hangisinin doğru olduğu ise şimdilik bilinmiyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Jacob Batalon (@lifeisaloha)’in paylaştığı bir gönderi

Holland’ın paylaştığı fotoğraflarda Peter Parker, MJ ve Ned, terk edilmiş gibi görünen bir yerde bir araya geliyor. Görselde ayrıca, her üçünü de ekran dışındaki bir şeye bakarken görüyoruz. Zendaya’nın paltosuna düşen gölgeden bu kişinin Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Doctor Strange karakterinin olduğunu tahmin ediyoruz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Zendaya (@zendaya)’in paylaştığı bir gönderi

Holland’ı altıncı kez Spider-Man kostümü ile izleyeceğimiz Spider-Man 3, 5 Kasım 2021 tarihinde gösterime girecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.