Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Mobile’ın Kazançları PC Sürümünün Neredeyse 3 Katı

Black Desert mobilde daha iyi performans gösteriyor!

Yapımcı firma Pearl Abyss geçtiğimiz ayın kazanç raporlarını açıklarken, son döneme dair ilgi çekici finansal veriler paylaştılar. Bunların arasında en ilginci ise Black Desert Mobile’ın PC sürümüne göre neredeyse 3 kat daha fazla para kazanması oldu. Üstelik Black Desert Mobile şu anda sadece anavatanı olan Güney Kore’de aktif ve yine de oyunun tam sürümünden daha çok gelir elde ediyor.

black desert mobilein kazanclari pc surumunun neredeyse 3 kati 1

Black Desert Mobile bir süre önce Güney Kore’de çıkış yapmıştı ve neredeyse PC-konsol kalitesindeki grafikleriyle dikkat çekiyordu. PC sürümünün özelliklerinin neredeyse tamamını barındıran ve yüksek kişiselleştirme seçenekleri sunan Black Desert Mobile’ın Kuzey Amerika ve Avrupa bölgelerine ise 2019 yılının ilk çeyreğinde gelmesi bekleniyor.

Aynı zamanda Black Desert Online’ın konsol sürümünün de 2019 yılının başında çıkması bekleniyor. Muhtemelen oyun PC’nin ardından konsola gelince gelirlerinde önemli bir artş yaşanacaktır. Fakat yine de mobil sürümün başarısına erişip erişmeyeceği belirsiz. Aslında bu da günümüzde mobil oyunculuğun geçmişe kıyasla ne kadar ilerlediğini gösteriyor. Görünen o ki artık yapımcılar mobil platformlara daha çok önem verecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.