Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The End Is Nigh’a Steam Atölye Desteğinin Gelmesi İle Satışlarda Patlama Yaşandı!

The End Is Nigh deli gibi satmaya başladı.

Temmuz 2017’de lansmana çıkan ve günümüzde hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan The End Is Nigh şu sıralar oldukça güzel satışlar yapmaya başladı. Oyuna atölye desteği gelmesi ile satışlar bir anda patladı.

The End Is Nigh’a Steam Atölye Desteğinin Gelmesi İle Satışlarda Patlama Yaşandı 12

Edmund McMillen ve Tyler Glaiel ikilisi tarafından geliştirilen The End Is Nigh şu sıralar Steam Cadılar Bayramı İndirimleri kapsamında yüzde 40 indirimle 24.00 TL yerine 14.40 TL fiyat etiketine sahip. 1 Kasım’a kadar 14.40 TL olarak satışlarına devam edecek olan yapım 24 Ekim’de aldığı güncelleme ile oyunculara Steam Atölye desteği de sunmuştu.

Steam Atölye desteği ile oyuncular oluşturdukları bölümleri ve içerikleri diğer oyuncular ile paylaşabiliyor, onlarında içerikleri deneyimleyebilmelerini sağlayabiliyorlardı. Atölye desteğinden sonra oyunun satışları yüzde 1000 artmış.

PC Games N’in haberine göre Tyler Glaiel Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda atölye desteğinden sonra oyunun satışlarında yüzde 1000 artış olduğunu ifade etmiş.

Sadece İngilizce dil desteği ile oynanan yapım atölye desteğinden sonra oyuncular tarafından da Steam’de olumlu olarak yorumlanmaya başlandı. Yapım şuanda ‘çok olumlu’ olarak değerlendiriliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.