Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Motorola Üstün Özelliklere Sahip Moto G100 Modelini Tanıttı

Motorola şuana kadar ki en yüksek teknik özelliklere sahip G serisi modeli olan Moto G100 'ü duyurdu. İşte telefonun detayları.

Motorola’nın Moto G serisinin amacı, mümkün olan en iyi özellikleri uygun bir fiyatla sunmak olmuştur. Yıllar içinde sağlam orta seviye akıllı telefonlar görmeye alıştık ve şimdi onlardan biri daha karşımızda: Moto G100. Aslında, bu telefon iki ay önce Çin’de piyasaya sürülen Motorola Edge S modeli ile aynı.

Moto G100 2

6.7 inç IPS LCD ve 90 Hz yenileme hızıyla Moto G100, geniş ve sorunsuz bir izleme deneyimi sunuyor. Panel FHD+ çözünürlüğe sahip ve ayrıca HDR10 sertifikalı. 16 MP ana birime ve 8 MP ultra geniş modüle sahip, bir değil iki öz çekim kamerası ön panele yerleştirilmiş durumda.

Moto G100 ‘ün rakiplerine göre diğer önemli bir özelliği ise Snapdragon 870 yonga setini kullanması. Bu, bir Moto G telefonunda bugüne kadarki en yetenekli işlemci ve amiral gemisi seviyesine yakın bir performans sunuyor. MicroSD yuvası aracılığıyla daha da genişletilebilen 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor.

Arka tarafta Moto G100, f/1.7 diyafram açıklığına ve 1/2 inç sensör (0.7μm piksel boyutu) ile 64MP ana kameraya sahip. Halka LED flaşı ile birleştirilmiş 16MP ultra geniş sensör, aynı zamanda bir makro kamera işlevi de görmekte. Kalan sensörler, 2 MP sabit odak derinliği yardımcısı ve hızlı lazer otomatik odaklama için bir ToF modülü.

Moto G100 1

Yazılım tarafında Moto G100, Motorola’nın Android 11’in tabanlı My UX ara yüzü kullanmakta. Ayrıca telefonu harici bir monitöre veya televizyona bağlandığınızda masaüstü benzeri bir arayüz getiren “Ready For” platformu bulunmakta. Motorola ayrıca, telefonunuzu şarjlı ve bağlı tutmaya yardımcı olan bir yerleştirme istasyonu getirirken, aynı zamanda sıcaklığı kontrol altında tutmak için dahili bir soğutma fanı da sunmakta.

Bağlantı kısmına geldiğimizde, 20W hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya, 3.5 mm kulaklık girişi ve NFC bağlantısı bulunmakta. Telefon ayrıca resmi bir IP derecelendirmesi olmamasına rağmen su geçirmez bir kaplamaya sahip.

Moto G100, Gökyüzü Mavisi, Okyanus Mavisi ve Arduvaz Grisi renklerinde satışa sunulacak. Fiyatlandırma 499 Euro olarak belirlendi. Bugünden itibaren Avrupa ve belirli Latin Amerika pazarlarında satışa sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.