Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Sona Erdi!

Intel ESL Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Espor severlerin yoğun katılım gösterdiği Intel ESL Türkiye Şampiyonası 11 Kasım’da sona erdi. Yoğun katılımın yaşandığı şampiyonada renkli dakikalar yaşandı.

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Sona Erdi 2

28 – 29 Temmuz’da kapılarını açık elemeler ile oyunculara açan Intel ESL Türkiye Şampiyonası, 11 Kasım’da Volkswagen Arena’da düzenlenen bir etkinlik ile sona erdi. Açık elemelerde 450’den fazla takımın boy gösterdiği şampiyona da 2500’den fazla oyuncu da yeteneklerini sergiledi. Dünyanın dört bir yanından oyuncuların açık eleme ve kapalı eleme maçlarına katıldığı şampiyonada 7 haftalık lig sürecine katılacak olan takımlar belli olmuştu. 7 haftalık lig sürecinin ardından final maçında birinci olarak boy gösreren Royal Bandits ve üçüncü bitiren Arena Bulls takımları karşı karşıya geldiler.

Lig başlangıcından sonuna kadar tecrübesi ile ligin ilk sırasında yer alan Royal Bandits, playoff kapsamında Dark Passage ile karşı karşıya gelmiş ve  2-0’lık galibiyetle ayrılmıştır. Kötü bir dönem geçiren Arena Bulls takımı ise lige kötü başlamasına rağmen 5’nci hafta da durumu azda olsa toparlayarak playofflara katılmaya hak kazandı. Arena Bulls playoff’ta Mod-Z Esports takımını 2-1’lik skorla geçerek adını finale yazdırmayı başardı.

11 Kasım’da Volkswagen Arena’da düzenlenen finalde yaklaşık 1500 izleyici yer aldı. İzleyicilerin arasında oldukça başarılı bir performans göstere Arena Bulls, Royal Bandits’i iki haritada da 16-14 yenerek şampiyon oldu.

Intel ESL Türkiye Şampiyonası unvanının sahibi Arena Bulls oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.