Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

HBO Max Türkiye İçin Resmi Tarih Açıklandı!

Netflix'in en iddialı rakiplerinden biri olan HBO Max, nihayet Türkiye'ye geliyor. Yapılan açıklamada, yayın hizmetinin 2022 yılında ülkemizde erişime sunulacağı belirtildi.

HBO Max Türkiye ne zaman gelecek sorusu nihayet cevabını buldu. Abonelik tabanlı yayın servisinin, Avrupa lansmanına hazırlandığını daha önce sizlere aktarmıştık. 26 Ekim’den itibaren İsveç, Danimarka, Norveç ve İspanya gibi ülkelerde piyasaya sürülecek olan platform, Türkiye için yayın tarihini resmen açıkladı.

HBO Max Dizileri 2022’de Türkiye’ye Geliyor!

HBO Max Türkiye ne zaman gelecek

Yapılan duyuruya göre HBO Max dizileri, 2022 yılından itibaren ülkemizden izlenebilecek. Platform, gelecek yıl Türkiye dışında 21 ülkede daha kullanıma sunulacak. Peki, HBO Max Türkiye fiyatı ne olacak? Bu sorunun cevabını şimdiden verebilmek mümkün değil.

HBO Max’in Amerika Birleşik Devletleri ve Latin Amerika’da çeşitli fiyat seçenekleri olsa da, Avrupa’da yalnızca bir planı olacak. Platformun en kapsamlı abonelik katmanı, ABD’de aylık 14,99 dolarlık bir fiyata sahip. AB ülkelerinde birim olarak bu fiyat kullanılabilir, ancak Türkiye için ne yazık ki pek mümkün görünmüyor. Yine de bekleyip görmekte yarar var.

HBO Max Türkiye Fiyatı Ne Olacak?

HBO Max Türkiye fiyat

Bununla birlikte HBO Max Türkiye, ülkemize özel bir fiyatlandırma politikası izleyebilir. Örneğin; Eylül 2020’de Türkiye’de yayın hayatına başlayan Amazon Prime Video, çeşitli avantajları da kapsayan aylık 7,90 TL‘lik bir fiyat noktasına sahip. Ayrıca şirket bu ücretin sabit olarak kalacağını da açıklamıştı.

Netflix‘e baktığımızda ise aylık plan ücretlerinin 26,99 TL ile 54,99 TL arasında değiştiğini görüyoruz. Türkiye’de en fazla pazar payına sahip olan dijital yayın platformu BluTV, yıllık aboneliklerde ayda 12,90 TL‘ye abonelik imkanı tanıyor. Bu şartlar altında HBO Max Türkiye fiyatının rekabetçi bir düzeyde olması, servisin kullanıcı tabanını büyütmesi açısından oldukça önemli.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.