Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 2042 Çıkış Tarihi Hakkında Endişelendiren İddia

Yılın en çok beklenen oyunlarından Battlefield 2042'nin çıkış tarihine günler kala sürpriz bir şekilde ertelenebileceği söyleniyor.

Birden fazla kaynağa göre Battlefield 2042 çıkış tarihi ertelenebilir. Oyun sektörünün en güvenilir muhabirlerinden biri olan Jeff Grubb, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, isim vermeden bu hafta içinde yeni bir ertelenme haberini alacağımızı iddia etti.

Xbox Era’dan gazeteci Nick Baker, Grubb’un bahsettiği oyunun Battlefield 2042 olduğunu öne sürdü. Bir başka muhabir Roberto Serrano ise GameStop’un İtalya şubesinin Battlefield 2042 çıkış tarihini 12 Aralık 2021 olarak değiştirdiğini belirtti. Erteleme iddialarına ilişkin yayıncı EA’den henüz bir açıklama gelmedi.

Battlefield 2042 Çıkış Tarihi Sürpriz Bir Erteleme Yaşayabilir

Battlefield 2042 Çıkış Tarihi

Amerikalı şirket, resmi çıkış tarihine bir ay kalmasına rağmen vaat ettiği Battlefield 2042 beta testi hakkında sessizliğini koruyor. Ayrıca yeni Battlefield oyununun üçüncü büyük oyun modu da henüz detaylandırılmış değil. Peki, Battlefield 2042 ne zaman çıkacak? Oyunun standart sürümünün 22 Ekim‘de piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak Battlefield 20242 Gold Edition için ön sipariş veren kullanıcılar, 15 Ekim’den itibaren oyuna erken erişim hakkı elde edecekler.

Kısa bir süre önce Battlefield 2042 beta çıkış tarihinin 22 Eylül olarak belirlendiği iddia edilmişti. Electronic Arts daha önce Battlefield 2042’nin açık betasının eylül ayında başlayacağını doğrulamıştı, ancak henüz resmi bir tarih vermedi.

Battlefield 2042 Beta Testi İçin Henüz Kesin Bir Tarih Paylaşılmadı

battlefield 2042 ne zaman çikacak

COVID-19 salgını geliştirme süreçlerini etkilemeye devam ettiği için bu yıl yüksek profilli birçok oyun 2022 yılına ertelendi. Life is Strange Remastered, GTA 5 yeni nesil sürümü, Total War Warhammer 3 ve Dying Light 2, gelecek yıla kaydırılan oyunlar arasında yer alıyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi erteleme iddiası resmiyet kazanana kadar Battlefield 2042 çıkış tarihi olarak 22 Ekim’i kabul edebiliriz, ancak farklı sektör kaynakları duyurunun bu hafta içerisinde yapılacağı kanısında. EA cephesinden konuya ilişkin bir açıklama geldiği takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.