Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War Warhammer 3 Çıkış Tarihi Ertelendi

Creative Assembly, Total War Warhammer 3'ün 2022'nin başına ertelendiğini duyurdu.

Merakla beklenen Total War Warhammer 3 çıkış tarihi ertelendi. Geliştirici stüdyo Creative Assembly tarafından yapılan açıklamada, başlangıçta 2021’in sonlarında çıkması planlanan strateji oyununun 2022 yılının başlarına kaydırıldığı belirtildi.

İngiltere merkezli oyun stüdyonun sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda şu ifadeler yer aldı: “Total War Warhammer 3 çıkış tarihinin ertelenmesinin hayal kırıklığına yol açtığını biliyoruz, ancak fazladan zaman sayesinde başarabileceğimizden daha fazlasını yapma şansına sahip olacağız”

Creative Assembly Tarafından Yapılan Açıklama:

Oyuncuları çok fazla bekletmeyeceklerini söyleyen Creative Assembly, bu süre zarfında Total War Warhammer 3 hakkında bilgi vermeye devam edeceklerini belirtti. Oyunu üçlemenin sonu olarak değil, yıllarca sürecek içerik ve desteğin başlangıcı olarak gördüklerini ifade eden stüdyo, Total War hayranlarına etkileyici bir deneyim sunacaklarının sözünü verdi.

Creative Assembly ayrıca Total War Warhammer 3’teki yeni ırklardan biri olan Grand Cathay‘ı yarın tanıtacaklarını da söyledi. Mod desteği ile gelecek olan sıra tabanlı strateji oyunu, serinin ikinci halkasındaki Vortex haritasının iki katı büyüklüğünde bir haritaya sahip olacak.

Total War Warhammer 3 Çıkış Tarihi 2022’ye Ertelendi

Total War Warhammer 3 çıkış tarihi

Dokuz efsanevi lorda ev sahipliği yapacak olan oyun; Kislev, Cathay, Korne, Nurlge, Slaanesh ve Tzeencth’in dört Kaos fraksiyonu içerecek. Total War Warhammer 3 çıkış tarihi kesin olarak belli değil, ancak oyun yeni bir erteleme olmadığı takdirde yeni yılın ilk aylarında piyasaya sürülecek.

Dilerseniz, 2022’nin en çok beklenen oyunlarına buradan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.