Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Indus Battle Royale Ön Kayıtları Açıldı

Ön kayıtlar artık Android için mevcut ve iOS çok yakında başlayacak. Ayrıca, oyunun ilk oynanış fragmanı da yayınlandı.

Indus Battle Royale geliştiricisi SuperGaming, oyun içi görüntülerin sergileyen ve oyunun Mythwalker karakterlerinin özelliklerini tanıtan yepyeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Fragman ayrıca, oyunun geçtiği Virlok adasında keşfedebileceğiniz bazı yerlere de göz atmamızı da sağladı. Karakterler arasında birkaç çatışmanın yanı sıra kullanabileceğiniz benzersiz Paragonlardan (Indus’un karakter görünümleri versiyonu) bazılarını görüyoruz.

Gördüklerinizi beğendiyseniz, Indus için ön kayıtların artık Android için Google Play Store’da başladığını ve yakında App Store ve iOS ile birlikte sunulacağını bilmekten muhtemelen memnun kalacaksınız. Erken ön kayıt yaptırmak için küçük bir teşvik olarak SuperGaming, mümkün olan en iyi deneyimi elde etmenizi sağlamak için bazı özel hediyeler de vaat etti.

Indus Battle Royale Beta Testlerini Kaçırmayın

Indus Battle Royale Beta Testlerini Kacirmayin

Indus ile çok ilgileniyorsanız, SuperGaming’in oyunun çıkışından önceki yıl boyunca çok sayıda topluluk oyun testine ev sahipliği yapacağını ve bir sonraki oynanış testinin oldukça yakında açıklanacağını bilmek isteyebilirsiniz. Bunlar, SuperGaming’in size Indus Battle Royale’i deneme ve doğrudan geri bildirimde bulunma yeteneği verdiği etkinlikler olacak, böylece oyunun gidişatına yardımcı olabilirsiniz.

Henüz oyun için kesin bir çıkış tarihi açıklanmadı ancak SuperGaming oyunun PC, mobil ve konsollar için çıkacağını belirtti. Oyunun gelişim sürecini takip etmek istiyorsanız, daha fazla bilgi için SuperGaming‘in sosyal medya kanallarını inceleyebilirsiniz. Son olarak, oyunun PC ve konsol versiyonunun mobil ile aynı anda çıkıp çıkmayacağı ise şuan için belirsiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.