Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Bir Call of Duty Zombi Oyunu Geliştiriliyor İddiası!

Bağımsız bir Call of Duty zombi oyununun geliştirilme aşamasında olduğu iddia ediliyor!

YouTuber Tom Henderson, henüz erken geliştirme aşamasında olan bağımsız bir Call of Duty zombi oyunu olduğunu iddia etti. Proje hakkında fazla bilgi paylaşmayan Henderson, söz konusu oyunun piyasadaki diğer Call of Duty oyunları ile bağlantılı olmadığını söyledi.

Bu da, Call of Duty: Black Ops Cold War veya Call of Duty 2021’den bağımsız zombi temalı apayrı bir CoD oyunu ile karşı karşıya olduğumuz anlamına geliyor.

Call of Duty zombi oyunu

CoD oyunlarının geliştirme süreci genellikle üç yılı buluyor. Bu nedenle projeyi yakın zamanda görme ihtimalimiz yok denecek kadar az. Öte yandan birçok oyun projesinin, daha gün ışığını görmeden erken geliştirme aşamalarında iptal edildiğini de unutmamak lazım.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan Call of Duty: Black Ops Cold War 2. Sezon 25 Şubat’ta başlıyor. Operatör, silah, skin paketi ve yeni zombi modu dahil olmak üzere yeni sezonda göreceğimiz heyecan verici pek çok şey var.

Call of Duty zombi oyunu gelistirilme asamalarinda

Yeni zombi modu Outbreak, Dark Aether hikayesinin bir sonraki bölümünü anlatacak. Meskenimiz ise Ural Dağları olacak.

Ölümsüz dostlarımız, bu haftanın ilerleyen günlerinde gerçekleşecek sınırlı süreli ‘Zombies Outbreak’ etkinliği ile Warzone’da da karşımıza çıkacak.

Geliştirildiği söylenen yeni Call of Duty zombi oyunu hakkındaki iddialara dönersek; proje hakkında bildiklerimiz şimdilik yukarıdakilerden ibaret. Fakat konuya ilişkin yeni detaylar açığa çıktığı takdirde sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. O zamana kadar takibe devam!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.