Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone’un ikinci sezonlarından beklenen fragman nihayet geldi. Yeni sezonda oyuncuları pek çok yenilik bekliyor.

Activision ve Treyarch, Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone 2. sezon fragmanını paylaştı.

YouTube’da yayınlanan sinematik fragman; operatör, silah, skin paketi ve yeni zombi modu dahil olmak üzere yeni sezonda göreceğimiz heyecan verici yeni içerikleri gözler önüne seriyor.

İkinci sezon, Karla Rivas ve Terrell Wolf da dahil olmak üzere yeni karakterlerden oluşan dörtlü bir grubu oyuna getiriyor. Ayrıca Black Ops Zombies yıldızı Samantha Maxis de ekibe katılıyor.

warzone 2. sezon fragmani

Call of Duty: Black Ops Cold War ikinci sezonuna, üç yeni çok oyunculu harita eklenecek. Sinematikte gördüğümüz orman haritası Apocalypse 6v6 mücadelelere sahne olacak.

Golova adındaki harita, 40 kişilik Fireteam modu için yayınlanırken, Mansion ise hikaye modu için geliyor. Harita ayrıca Gunfight modu için kullanılabilecek. Ek olarak, “Miami Strike” adlı küçük bir Miami haritasının da yolda olduğunu belirtelim.

Gelelim silahlara. CoD cephaneliğine eklenen hem birincil hem de ikincil yeni silahlar olacak. Bunları aşağıdaki görselde inceleyebilirsiniz.

warzone 2. sezon

Kısa süre önce sızdırılan yeni zombi modu Outbreak, Dark Aether hikayesinin bir sonraki bölümünü anlatacak. Meskenimiz ise Ural Dağları olacak.

Zombilerden bahsetmişken, ölümsüz dostlarımız önümüzdeki hafta gerçekleşecek sınırlı süreli ‘Zombies Outbreak’ etkinliği ile Warzone’da da karşımıza çıkacak. Warzone ayrıca iki yeni mod alacak: Extreme Resurgence ve Exfiltration.

Şu anda kıyı açıklarında devasa bir gemi var. Büyük ihtimalle bu geminin içi tıka basa zombilerle dolu, ancak iskeleye ne zaman yanaşacağı şimdilik bilinmiyor.

Tabii ki, yeni karakter ve silah skin’leri, XP bonusları, çıkartmalar ve daha fazlasını sunan yeni bir ücretli Battle Pass (Savaş Bileti) olacak. Kısacası CoD hayranlarını önümüzdeki bir veya iki ay boyunca mutlu edecek bir ton içerik var.

Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone 2. sezon hakkındaki tüm ayrıntılar için buraya tıklayabilirsiniz.

Season Two Cinematic Trailer | Call of Duty®: Black Ops Cold War & Warzone™

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.