Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xenonauts 2 Kickstarter Kampanyası 12 Saat İçinde Başarıya Ulaştı!

Xenonauts 2 son derece iddialı geliyor ve oyuna büyük ilgi var.

Goldhawk Interactive kısa süre önce yeni duyurduğu oyunu Xenonauts 2 için bir Kickstarter kampanyası başlattı. İlginç olan şey ise kampanyanın sadece 12 saat içinde başarıya ulaşması! Kickstarter’da oyun çok hızlı bir şekilde 65 bin dolar toplarken, görünüşe göre Xenonauts 2 en başarılı Kickstarter kampanyalarından birine imza atacak.

xenonauts 2 kickstarter kampanyasi 12 saat icinde basariya ulasti 1

Oyun 3000’in üzerinde kişiden destek alırken, kampanyanın bitmesine henüz 28 gün var ve şimdiden 100 bin dolar dahi aşıldı. Xenonauts 2, stratejik bir gezegen savunma simülatörü olacak ve oyuncuları bir istilaya karşı bölgeyi koruyan ordunun başına getirecek.

Açıklamaya göre Goldhawk Interactive oldukça kompleks bir strateji – taktik oyunu oluşturmak istiyor. Bu sebeple de savaş alanındaki ekip kontrolü ve organizasyonunu tamamen oyuncuların eline verecek. Bu yönüyle yapımın 90’lardaki X-com oyunlarına benzediğini de söyleyebiliriz fakat Xenonauts 2 türün mekaniklerini daha da ileri taşıyor, daha derinleştiriyor.

Xenonauts 2 ilk oyunun kronolojik devamı olmayacak ve bunun yerine daha çok güncellenmiş, benzer olayları konu alacak. Windows PC platformu için geliştirilen Xenonauts 2, hem Steam hem de GOG için 2018 yılının sonlarında satışa çıkacak.

Xenonauts 2’nin alfa savaş demosunu buradan indirip deneyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.