Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Söylenti: Sony, Yaz Etkinliği İçin God of War Ragnarok Fragmanını Hazırlıyor

Ortaya çıkan yeni bir söylentiye göre Sony, Haziran ayında yayınlamak için God of War Ragnarok'un fragmanını hazırlıyor.

Son söylentilere göre Sony’nin bu yaz büyük bir etkinliği olacağı neredeyse kesin. Bunun yanı sıra yeni bir söylenti, yayıncının Haziran ayı gösterimi için God of War fragmanını hazırladığı bildirildi.

God of War Ragnarok

Bu haftanın başlarında, Sony’den God of War: Ragnarok çıkış tarihi için beklenen bir karar olan 2022’ye ertelendiğine dair resmi bir onay aldık. SIE Santa Monica’nın oyunu henüz oyunculara gösterilmedi. Geçen yıl State of Play’de gördüğümüz logonun ortaya çıkması dışında oyunla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz.

Şu anda, God of War Ragnarok’un ortaya çıkmasıyla ilgili Sony’den resmi bir açıklama yok ancak son söylentilere göre Kratos’un bir sonraki macerasını içeren bir tanıtım fragmanı bu ay gelebiliriz.

Forum yöneticileri tarafından Sony meseleleri hakkında bilgi sahibi olduğu doğrulanan ResetEra üyesi Ashhong, yayıncının bu yaz kesinlikle bir tür etkinlik düzenlediğini ve bunun için fragman hazırladığını iddia ediyor. Ashong “Sony bu Yaz aylarında bir tür etkinlik veya sunum düzenliyor ve bunun oranı bence %100. Bunun için GoW fragmanı üzerinde çalıştıklarını biliyorum. Muhtemelen Haziran ayında yayınlanacak.” dedi.

Ashong her ne kadar çok kesin konuşuyor olsa da bu resmi bir bilgi değil bu nedenle resmi bir açıklama gelene kadar beklemek zorundayız.

Sony bu yaz büyük bir etkinlik yaparsa şaşırtıcı olmayacaktır. Çok yakında bununla ilgili daha fazla şey duymayı bekliyoruz. God of War Ragnarok, bu yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.