Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 4, 86.1 Milyon Adet Satışını Geride Bıraktı!

PlayStation 4 deli gibi satmaya devam ediyor.

Günümüzün popüler oyun platformlarından birisi olan PlayStation 4, başarılı satış grafiklerini artırmaya devam ediyor.

PlayStation 4 86.1 Milyon Adet Satışını Geride Bıraktı 2

Birbirinden yüksek bütçeli oyunların keyifle oynandığı PlayStation 4 platformu hızla satış rakamlarını artırmaya devam ediyor. Sony tarafından yapılan duyurulan PlayStation 4’ün satış rakamları netleşti. Tüm dünyada 86.1 milyon adet satış gerçekleştiren PS4, günümüzün en çok satan oyun konsolu olma unvanını elinde bulunduruyor. Güncel istatistikler ile 86.1 milyon satışını geride bırakan konsol Sony’nin de kasasını parayla dolduruyor. PlayStaion 4 farklı renklere sahip olan konsollarında en çok satışını siyah renkli cihazlarında gerçekleştirdi. Sonrasında ise kırmızı, mavi, beyaz renkleri ile satış rakamlarını artırdı.

PlayStation 4 platformunda en çok satan oyunlarda duyuruldu. Duyuruya göre Call of Duty: Black Ops 3, FIFA 17, FIFA 18, Fortnite ve Grand Theft Auto 5 en çok satan oyunlarmış. Belirtilen sıra satış rakamlarına göre değil alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.

Başarılı satışlar sonrasında milyonlarca dolar gelir elde eden Sony, Epic Games ile arasında imzaladığı anlaşma ile de Fortnite’ı çapraz platformda da destekliyor. Sony’nin ilk desteklediği çapraz platform oyunu Fortnite olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.