Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World’de Şaşırtan ‘Jeff Bezos’ Detayı

28 Eylül itibarıyla çıkış yapan Amazon'un MMORPG türü oyunu New World'de karakter adınızı Jeff Bezos yapamıyorsunuz!

Birden fazla ertelemenin ardından dün itibarıyla oyuncuların beğenisine sunulan New World, beklendiği gibi muazzam bir ilgi görüyor. SteamDB verilerine göre 700 binden fazla eşzamanlı oyuncuya ulaşan MMORPG oyunu, şu anda CS:GO‘nun ardından Steam’in en popüler oyunu konumunda. Bu haberi yazarken dünya genelinde 400 binden fazla oyuncu Aeternum adasını keşfediyor.

New World’e girdiğinizde sizden öncelikle karakterinizi özelleştirmeniz ve ona bir isim vermeniz isteniyor. Olur da, karakterinize Amazon’un kurucusu Jeff Bezos‘un ismini vermek isterseniz, ne yazık ki başarılı olmayacaksınız. Zira oyun bu adı kabul emiyor. Hatta ünlü milyarderin adının “Jeff Besuss” gibi değişik versiyonları dahi New World‘de kullanılamıyor.

New World, Karakterinizin Adını Jeff Bezos Yapmanıza İzin Vermiyor

New World Jeff Bezos

Öte yandan her MMO oyunu, belirli kelime ve isimlerin kullanılmasını engeller. Bilhassa, Bezos’un Amazon’un kurucusu olduğu düşünüldüğünde adının tercih edilememesi son derece mantıklı. Bu arada başarılı girişimcinin, dünyanın en zengin insanı Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’a kaptırdığı bilgisini de araya sıkıştıralım.

Steam’de 109,00 TL‘ye satılan New World, sunucu kapasitesinin dolması nedeniyle erişim problemleri yaşıyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Amazon Games Studios, ek sunucular kurmaya devam ettiklerini ve kapasitenin kısa sürede artırılacağını bildirdi. Stüdyo ayrıca oyuncuların önümüzdeki haftalarda istedikleri takdirde ücretsiz olarak sunucu değişikliği yapabileceklerini de ekledi. New World sistem gereksinimleri için buraya tıklayabilirsiniz.

New World: Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.