Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix Oyun Dönemi, İki Strangers Things Oyunu ile Resmen Başladı

Online dizi ve film izleme platformu Netflix, video oyun dünyasına ilk adımını resmen attı. Polonya'daki Netflix üyeleri, bugünden itibaren sunulan iki Stranger Things mobil oyununu ücretsiz olarak cihazlarına indirebilecekler.

Netflix oyun dönemi resmen başladı. Popüler streaming yayın servisi, Polonya’daki aboneleri için iki adet Stranger Things mobil oyunu sundu. Normalde ücretli olan Strangers Things 3 ve Stranger Things 1984 oyunları, Polonyalı Netflix aboneleri tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek.

iOS platformunda bir süredir var olan oyunlar, Android cihazlarda yalnızca Netflix üzerinden oynanabiliyor. Ek olarak, söz konusu yapımların yalnızca Polonya IP adresine sahip Netflix aboneleri için erişilebilir olduğunu da belirtelim. Netflix oyun yelpazesi, şimdilik sadece iki Stranger Things oyunu ile sınırlı olsa da, gelecekte daha fazlası olacak gibi görünüyor.

Netflix Oyun, Şimdilik Sadece Polonya’da Erişime Açıldı

netflix oyun

Duyuruyu Twitter’dan yapan Amerikalı şirket, “Netflix oyunları hakkında konuşalım. Bugünden itibaren Polonya’daki kullanıcılar iki Android mobil oyunu deneyebilir: Stranger Things 1984 ve Stranger Things 3. Henüz erken bir aşamadayız ve önümüzdeki aylarda hala yapacak çok işimiz var, ancak bu bizim ilk adımımız” ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Netflix aboneliğinin bir parçası olarak indirilen tüm oyunların reklam içermeyeceği, uygulama içi satın alma olmayacağı ve ekstra ücret ödemeden sunulacağı belirtildi. Şirket, geçtiğimiz ay açıkladığı finansal bilançosunda video oyunları geliştirdiklerini resmi olarak duyurmuştu.

Netflix Aboneleri, İki Stranger Things Oyununu Ücretsiz Oynayabiliyor

Netflix oyun Stranger Things oyunu

Kaliforniya merkezli şirket, oyunların Netflix aboneliğine hiçbir ek ücret ödemeden dahil edileceğini ve başlangıçta öncelikle mobil oyunlara odaklanacağını söyledi. Öte yandan retro tarzındaki iki Stranger Things oyunu, şimdilik doğrudan Netflix uygulamasından değil, Play Store‘dan indiriliyor, ancak bu durum gelecekte değişebilir. Zira şirket, ilerleyen dönemde abonelerine yerleşik bir oyun denemi sunmayı hedefliyor.

Esasen Netflix oyun dünyasına hiç de yabancı değil. Platformun kütüphanesinde The Witcher, Sonic the Hedgehog, Castlevania ve Resident Evil dahil çok sayıda oyun uyarlaması bulunuyor. Şirket ayrıca şu anda Ubisoft’un The Division, Beyond Good & Evil ve Assassin’s Creed oyun serilerine dayanan filmler üzerinde çalışıyor.

İlerleyen yıllarda Netflix’te yayınlanacak oyun uyarlamalarına buradan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.