Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Middle-earth: Shadow of War’ın Yeni DLC’leri Belli Oldu!

Middle-earth: Shadow of War'a gelecek olan yeni DLC'lerin isimleri belli oldu. Oyuncular DLC'leri ayrı ayrı satın alabilecekler.

Middle Earth serisinin sonuncusu olan Shadow of War, 10 Ekim’de piyasaya sürülmesinden sonra kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmaya başladı. Yılların eskitemediği oyun olarak nitelendirilen Middle Earth eğer böyle giderse başarılı bir yıl geçirecek.

Middle earth Shadow of Warın Yeni DLC’leri Belli Oldu 1

Middle-earth: Shadow of War ile gelen yenilikler oyuncuları mest etti. Eğer oyunu oynamaya başlayıp yeterince ork kestiyseniz Warner Bros’tan sizlere güzel haberler var. Warner Bros. Interactive Entertainment dün yaptığı bir açıklamayla birlikte oyuncuları gelecekte nelerin beklediği yönünde bilgilendirdi. Yakın bir zamanda oyuna Expansion Pass geleceğini Warner Bros zaten bizlerle paylaşmıştı. Dün yayınlanan yeni bir fragman ile birlikte Expansion Pass resmi olarak duyurulurken, oyuna yeni eklenecek olan DLC’ler hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Oyuna iki farklı ork kabilesi eklenecek. Kasım ve Aralık aylarında yayınlanacak olan bu iki kabileden ilki Slaughter kabilesini olacak. İkinci kabile ise Outlaw kabilesi olacak. Bu DLC’lerin yayınlanmasının ardından da oyun içerisine iki farklı hikaye daha eklenecek. Bu hikayelerin isimleri ise Blade of Galadriel ve Desolation of Mordor olarak belirlendi.

Middle earth Shadow of Warın Yeni DLC’leri Belli Oldu 3

Şuan için Expansion Pass fiyatı 39.99 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip. Ancak dileyen oyuncular DLC’leri ayrı ayrı da satın alabilirler.

Official Shadow of War Expansion Pass Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.