Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Just Cause 4’ün Yeni Bir Videosu Yayınlandı!

Just Cause 4'ün yeni fragmanı oldukça ilgi çekici.

4 Aralık 2018’de PlayStation 4, Xbox Oe ve PC platformu için yayınlanacak olan Just Cause 4, yeni yayınlanan videosu ile uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Just Cause 4’ün Yeni Bir Videosu Yayınlandı 2

Aksiyon ve macera oyunları arasına 4 Aralık 2018’de katılacak olan yapım heyecanla beklenirken oyuncular da sabırsızlanmaya başladı. Just Cause’in son oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapımda fantastik bir dünya yer alacak. Açık dünya oyunu olarak adından söz ettirecek olan Just Cause 4, şiddeti ve vahşeti de iç içe oyuncuların karşısına çıkaracak. 12 farklı dil seçeneği ile oyuncuların beklentisini karşılamaya çalışacak olan oyunda ne yazık ki Türkçe dil seçeneğide yer almayacak.

Avalanche Studios imzası ile geliştirilen oyun, geniş ve zengin içeriği ile oyuncuları aksiyona doyuracak. Yapım içerisinde tek oyunculu bir oynanış tarzı yer alacak. Fiyatı ile oyuncuların ceplerini yakacak olan Just Cause 4, 209.00 TL olarak ön satışlarına devam ediyor. Oyun içerisinda araç, motosiklet ve uçak kullanabilecek,  benzersiz görevleri başarı ile tamamlamak için ter dökeceğiz. Yeni video ile oyunculara atmosfer hakkında bilgi veren geliştirici ekip, heyecanlı bekleyişin değeceğini belirtiyor.

Yeni yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Just Cause 4: Apex Power [ESRB]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.