Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Gran Turismo 7 Yalnızca PlayStation 5’e Çıkacak

Gran Turismo 7'nin çıkış tarihi ertelendi. Oyun ilk olarak 2021 yılının ilk yarısında çıkacaktı ancak şimdi herhangi bir tarih mevcut değil ve yalnızca PlayStation 5 için çıkış yapacak.

Sony, yaklaşan yarış simülasyon oyunu Gran Turismo 7 için oyunun piyasaya çıkış yapacağı tarihi değiştirmek için Kasım ayından itibaren PlayStation 5 lansman reklamını güncelledi. Görünüşe göre oyun artık 2021’in ilk yarısında gelmeyecek ve yalnızca PlayStation 5 oyunu olacak.

Gran Turismo 7 Yalnizca PlayStation 5e Cikacak 1

Birkaç ay önce Sony, popüler simülasyon yarış oyununun bir sonraki oyunu olacak olan Gran Turismo 7’yi tanıttı ve pek çok hayranın, son oyunda büyük görsel iyileştirmeler sergileyen muhteşem bir fragman sayesinde heyecanlandığını söylesek yalan söylemiş olmayız. Günümüz teknolojisi ile birlikte özellikle simülasyon oyunlarında ki gelişim gerçekten inanılmaz boyutlara ulaştı ve yarış oyunları gerçekçilik bakımından gerçekten bu konuda üst seviyelerde.

Oyun ile ilgili yapılan ilk açıklamada çıkış tarihi olarak 2021 yılının ilk yarısı hedef gösteriliyordu ancak bu tarih değişmiş gibi görünüyor. Ne yazık ki, Kasım ayından itibaren güncellenmiş bir PS5 reklamına göre, hedef sürüm penceresi artık 2021’in ilk yarısı olmadığı için oyunun dahili olarak ertelendiği görülüyor.

Son yayınlanan reklamdan önce “Gran Turismo 7, 2021 yılının ilk yarısı için öngörülüyor” diye yazarken şimdi güncellenen metinde “PlayStation 5 için geliştirme aşamasında” yazıyor.

New and Upcoming Games | PS5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.