Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Forza Horizon’un Geliştiricisi Playground Games, Büyümeye Devam Ediyor!

Playground Games, yeni RPG oyunu için 17.365 metrekare yer satın almış. Şirket yeni oyunu için yeni bir ofis açıyor.

Forza Horizon serisi ile ününe ün katan bağımsız geliştirici Playground Games, İngiltere’deki stüdyosunu büyütmeye devam ediyor. Playground Games, yeni bir AAA açık dünya aksiyon rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor.

Forza Horizon’un Geliştiricisi Playground Games Büyümeye Devam Ediyor 3

Geçtiğimiz günlerde Playground Games’in yeni bir oyun üzerinde çalıştığını ve alışılmışın dışına çıkacağını duyurmuştuk. Bu sabah gelen haberlere göre Playground Games, Leamington Spa’da yer alan merkez stüdyosuna yakın bir yerde 17.365 metrekare yer satın aldığı ortaya çıktı. Alınan yerde yeni bir stüdyo kuracak olan Playground Games, yeni oyunun geliştirilme aşamasını da burada yapacak.

Gl.biz’in haberine göre Star Wars Battlefront 2’nin üst düzey yapımcısı olarak çalışan Sean Eyestone, Playground’ın yeni oyununda prodüksiyon direktörü olarak görev yapacakmış. Sean Eyestone daha önce Metal Gear Solid V: Phantom Pain ve Ground Zeroes gibi yapımlarda da önemli noktalarda yer almıştı. Playground’da yeni işe başlayanlar arasında Will Kennedy ( GTA V stüdyosu Rockstar North’un eski tasarımcısı ) ve Juan Fernandez di Simon (Ninja Theory’nin Hellblade’deki kıdemli tasarımcı) bulunuyor.

Forza Horizon’un Geliştiricisi Playground Games Büyümeye Devam Ediyor 2

GI.biz’in haberine göre Playground’un yeni ofisinde,yeni yapılacak olan RPG oyunun çalışanları yer alacakmış. Habere göre 200’den fazla çalışan yeni ofiste RPG oyunu için ter dökecekmiş. Şirketin şuan ki toplam personel sayısının 400 olduğu biliniyor. Yeni RPG oyunu ile büyük bütçeli bir proje geliştirildiği oyun dünyasında ki tahminler arasında bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.