Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite’ın V4.5 Güncelemesi İle Oyuna Çift Tabancalar Geldi!

Fortnite’ın yeni güncellemesi çift tabancaları getirdi.

Ülkemizde ve dünyada milyonlarcao oyuncu tarafından oynanan Fortnite, geçtiğimiz gün yeni bir güncelleme aldı.

Fortnite’ın V4.5 Güncelemesi İle Oyuna Çift Tabancalar Geldi 2

90 günde 100 milyon dolar gelir elde eden Epic Games, Fortnite geliştirmeye ve oyunculara yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Oyunculara V4.5 sürümünü sunan Epic Games, Fortnite oyuncularına yeni içeriklerin yanı sıra çeşitli yeniliklerde sundu. 12 Temmuz’da 5’nci sezona giriş yapacak olan yapım, yeni güncellemesi ile oyunculara çift tabancaları sundu. Oyuna gelen çift tabancalar ile karakterler iki elleriyle ateş edebilecek ve daha güçlü saldırılar gerçekleştirebilecekler.

Oyuncular haritaya iniş yapmadan önce işaretleme yapabilecekler. Yapılan bu işaretlemeler görsel göstergelerle bize gösterilecek. Uzun zamandır beklenen Profesyonel İnşaatçı kumanda düzeni artık Dünyayı Kurtar modunda da karşımıza çıkacak. Oyuna gelen güncelleme hem eğlenceyi hem de aksiyonu iki katına çıkaracak. 124 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan oyun, neredeyse her hafta güncelleme ve iyileştirme özellikleri almaktadır.

Bu haftaki güncelleme ile oyuncuları sevindirecek çok sayıda geliştirme mevcut. Oyunda ekip arkadaşlarımızı da vurabilecek, toplanan kaynak miktarının normalin on katı kazanabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.