Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Dünya Kupası Ve 100 Milyon Dolar Ödüllü 2019 Etkinlikleri Duyuruldu

Fortnite 2019'da tam 100 milyon dolar ödüllü Dünya Kupası maçlarına ev sahipliği yapacak.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak oynanan Fortnite yine oyuncuların yüzünü güldürecek bir adım attı. Yayınlandığı günden bu yana sayısız etkinlik ve espor turnuvası ile oyunculara milyonlarca dolar kazandıran Fortnite, 2019 yılında da adından epey söz ettirecek. Bugün özel bir duyuru ile Fortnite Dünya Kupası ve 100 Milyon Dolar ödüllü 2019 etkinlikleri duyuruldu.

Fortnite Dünya Kupası ve 100 Milyon Dolar Ödüllü 2019 Etkinlikleri Duyuruldu 2

Geçtiğimiz yıl birbirinden farklı turnuvalar ile oyuncuların yüzünü güldüren Fortnite, 2019 yılında da yüzleri güldürmeye devam edecek. İlk duyurusu ile geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan Fortnite Dünya Kupası bu yıl da düzenlenecek. 13 Nisan – 16 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Çevrimiçi Açık elemeler tam 10 hafta sürecek. Yapılan olan elemelerde her hafta gerekli koşulları sağlayan oyuncular 1.000.000 dolarlık ödül havuzunda yeteneklerini gösterecekler.

Dünyanın her yerindeki Fortnite oyuncularını kapsayacak olan açık elemeler sonucunda en iyi 100 Tekli oyuncu ve en iyi 50 ikili takım, 26 – 28 Temmuz’da New York’ta düzenlenecek olan Fortnite Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanacak. New York’ta düzenlenecek olan Dünya Kupası’nın ödül havuzu ise tam 30 milyon dolar olacak.

Dünya Kupası’nda boy gösteren her bir oyuncu en az 50.000 dolar kazanmayı garantilerken, Fortnite Dünya Kupası Tekli Şampiyonu olan oyuncu ise 3 milyon dolar ödülün sahibi olacak.

Bunlarla da yetinmeyen Epic Games, Fortnite Dünya Kupası Finalleri boyunca oyunculara pek çok yeni etkinlik ve modlar sunarak hem eğlenceli hem de rekabet dolu bir atmosfer yaratacak. Ayrıca hem Dünya Kupası’na katılan hem de evlerinde bu mücadelelere ortak olan oyuncular sürpriz ödüller kazanacaklar.

1.000.000 dolar nakit ödüllü turnuvalar yıl boyunca devam edecek. Oyunculara farklı rekabet ortamları sunulmak için çeşitli etkinlikler ve modlar her hafta karşımıza çıkacak.

Not:

“Herhangi bir Fortnite yarışmasına katılmaya uygun olmak için oyuncunun en az 13 yaşında (veya oyuncunun ikamet ettiği ülkede zorunlu tutulan yaşta, gerekirse daha büyük bir yaşta) olması gerekmektedir. 13 ila 17 yaş (veya oyuncunun ikamet ettiği ülkede zorunlu tutulan yaşta, gerekirse daha büyük bir yaşta) arasındaki oyuncuların ebeveynlerinden veya yasal velisinden izin alması zorunludur. Oyuncuların kendileri tarafından yarışmaya kaydedilen tüm Epic hesapları konusunda iyi itibar sahibi olmaları, ortaya çıkmamış bir ihlal içerisinde olmamaları gerekmektedir. Ayrıca oyuncuların Epic kurallarını çiğnedikleri için cezalı durumda olmamaları veya daha önce bu tarz bir ceza almış olmaları halinde tüm ceza süresini bitirmiş olmaları gerekmektedir. Etkinlik, kanunla sınırlanmış veya yasaklanmış olan yerlerde geçersizdir. Oyuncuların katılımı konusunda ilave şartlar ve hükümler mevcuttur. “

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.