Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring 60 FPS Kilidini Açan Mod Yayınlandı

Elden Ring'in PC sürümündeki 60 FPS sınırını kaldıran bir mod yayınlandı. Bir Github kullanıcısı tarafından geliştirilen mod sayesinde oyunu saniyede 90 kare hızında oynamak mümkün.

Piyasaya çıktığı andan bu yana gündemden düşmeyen Elden Ring, oyun dünyasını etkisi altına almaya devam ediyor. FromSoftware’ın yeni RPG’sine yönelik eleştirilerin başında, frame sorunu geliyor. Stüdyo, PC’de yaşanan bu soruna dair yayınladığı düzeltme yaması ile oyunculara biraz nefes aldırmış olsa da, hala şikayetler gelmeye devam ediyor.

Öte yandan Elden Ring 60 FPS kilidine sahip. Yani üst seviye bir sistemine sahip olsanız da bu oranın üzerine çıkamıyorsunuz. Ta ki şimdiye kadar. Github kullanıcısı uberhalit tarafından geliştirilen kullanışlı mod sayesinde Elden Ring kare hızı kilidini açmak mümkün.

Elden Ring Kare Hızı Sınırlamasına Sahip

elden ring 60 fps kilidi

Mod aslında Elden Ring’in oyun dosyalarının hiçbirini değiştirmiyor. Bunun yerine oyun çalışırken oyunun hafızasını yamalıyor. Oyuna, geniş ekran desteği, oyun hızı modifikasyonu, FOV seçenekleri ve öldükten sonra rünleri kaybetmeme gibi bir dizi yeni özellikle gelen özel bir launcher’dan başlamanız gerekiyor. Ayrıca Elden Ring 60 FPS kilidini kaldıran bu modun düzgün çalışması için oyunun yerleşik Easy Anti-Cheat özelliğini devre dışı bırakmanız da şart.

Fakat bunu yaptığınızda Elden Ring’i yalnızca çevrimdışı modda oynayabileceğinizi belirtelim. Mod açıkken, eşli oynanış mümkün olmuyor. Bir diğer risk de banlanma tehlikesi. FromSoftware, çevrimiçi olduğunuz sırada çevrimdışıyken uyguladığınız modları ve hileleri tespit ederse sizi yasaklayabilir.

Mod, Elden Ring 60 FPS Kilidini Ortadan Kaldırıyor

elden ring FPS sınırı

Bu nedenle, oyunu çevrimiçi modda başlatmaya çalışmadan önce her zaman tüm modları kaldırmalısınız, ancak bunu yapmanız halinde dahi yasaklanma tehlikesinin devam edebileceği konusunda sizi uyaralım. Elden Ring 60 FPS kilidini açan modu buradan indirebilirsiniz.

Dilerseniz, Elden Ring hakkındaki görüşlerimizi öğrenmek için inceleme yazımızı okuyabilirsiniz. Ayrıca sınıf rehberi, hata çözümleri, binek rehberi ve eşli oynama gibi kılavuzlarımıza da göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.