Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring’de Oyunu Duraklatmayı Sağlayacak Mod Çıktı!

Bir geliştirici, Elden Ring oyununda zamanı duraklatabilmek için yeni bir mod geliştirdi.

Son derece basit kurulan bir Elden Ring modu sayesinde artık oyunu duraklatabilirsiniz. Nexus Mods kullanıcısı TechieW, oyunun bilgisayar sürümünün ortasına duraklatma seçeneği getirmek için fazla yol kat etti ama sonunda basit bir duraklatma modu geliştirmeyi başardı. Artık oyuncu dilediği zaman eski bir oyun duraklatıldı ekranıyla zaman dondurulabilecek. İşin önemli kısmı, modun çalışması için Elden Ring‘te bulunan anti-hile özelliğinin devre dışı bırakılması gerekmesi.

TechieW’ye göre, hile önleme özelliğini doğru şekilde devre dışı bırakmadan modu kullanmaya çalışmak oyunu mahvedebilir. FromSoftware’in önceki oyunları gibi, Elden Ring de duraklatma yapılmasına izin vermiyor çünkü çok oyunculu özelliğinden dolayı çevrimiçi oynanan oyun duraklatma yapıldığında sıkıntılar yaratabilir. Bazı oyuncular bunu kabul edip yoğun bir boss dövüşünün ortasındayken mesanelerini tutabilseler de, bazılarının oyunu duraklatmak için ciddi sebepleri olabiliyor.

Elden Ring Duraklatma Modu Sorunsuz Çalışıyor

Elden Ring

Neyse ki, FromSoftware oyun başlığına bir duraklatma seçeneği getiren ve oyuncularının bir patron dövüşünün ortasında oyunu durdurmasına izin veren bir mod sonunda geliştirildi. Ancak bu mod etkinleştirildiğinde, diğer birçok oyunda olduğu gibi oyunu istediğiniz zaman duraklatabilirsiniz. Bununla birlikte, modun çalışma şeklinden dolayı duraklatma yapılması için süre biraz ileri alınabilir ancak mod sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Sürümü indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Elden Ring‘i detaylıca anlattığımız incelememize, size yardımcı olarak oyun rehberimize göz atmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.