Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Children of Morta’ya Çevrimiçi Eşli Oyun Modu Eklendi

Children of Morta, oyuncuların kullanması için oyuna çevrimiçi işbirliği ekleyecek yeni bir ücretsiz güncelleme aldı.

Children of Morta, oyuncuların kendilerini tehdit eden kötü bir Yolsuzluğa karşı topraklarını ve sevdiklerini savunurken Mount Morta’daki Bergson ailesine katıldığı, rogue-like unsurlara sahip bir RPG oyunu. Oyun Dead Mage Studio tarafından geliştirildi ve Frostpunk’ı da yayınlayan 11 Bit Studios tarafından yayınlandı. Oyunun tamamen Türkçe dil desteği ile çıkış yaptığını da belirtelim.

Children of Morta piyasaya sürüldükten sonra, oyunu iyileştiren veya ona daha fazla şey ekleyen güncellemeler yoluyla yeni içerikler aldı. Yeni içeriklerin bir kısmı ek paket şeklinde gelirken, bir kısmı da oyuna yeni özellikler hatta oyun modu eklenmiş durumda. Son güncelleme ise oyuna çevrimiçi işbirliği ekledi.

Children of Morta Artık Çevrimiçi Eşli Oynanabilecek

Children of Morta

Children of Morta, oyuna çevrimiçi işbirliği ekleyecek ve oyuncuların canavarlara ve Yolsuzluğa karşı güçlerini birleştirmelerine izin verecek ücretsiz “Arkadaşlık Barınağı” güncellemesi aldı. Oyundaki çevrimiçi işbirliği, hem Öykü modunda hem de Aile Denemeleri oyun modunda mevcut olacak. Bugün erken saatlerde, yeni çevrimiçi işbirliği özelliğini duyuran ve oyunda nasıl görüneceğini gösteren yeni bir fragman yayınlandı.

Children of Morta’nın yeni fragmanı, oyunda bir golem olarak tanımlanan bir düşmanla karşılaşan bir oyuncu karakteriyle yeterince basit bir şekilde başlıyor. Oyuncu karakteri, savaşta golemle birçok kez yüzleşiyor ancak onu öldürmeye çalışırken defalarca başarısız oluyor. Fragman, bazı savaşların oyunda savaşmak için birden fazla kişi gerektirdiğini vurguluyor. Bundan sonra fragmanda oyuncu, golemle savaşmalarına yardımcı olmak için çevrimiçi olarak başka bir oyuncuya mesaj gönderir ve ikinci karakter yardıma geliyor.

Children of Morta - Online Co-op live now!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.