Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Children Of Morta’nın Shrine Of Challenge Güncellemesi Yayınlandı!

Children Of Morta yeni güncellemesi ile oyuncularına yeni zorluk modu sundu.

Geçtiğimiz yıl konsol ve bilgisayar platformunda oyuncuların karşısına çıkan Children of Morta  şu sıralar yüzde 30 indirimli olarak satışlarına devam ediyor. Dün oyunun yeni bir güncellemesi de oyunculara sunuldu.

Children Of Morta’nın Shrine Of Challenge Güncellemesi Yayınlandı 2

Yayınlandığı günden bu yana hem konsol hem de bilgisayar platformunda olumlu geri bildirimler alan yapım aldığı güncellemeler ile de sık sık yenilikleri karşımıza çıkardı. Yapım 6 Şubat yani dün yeni bir güncellemeyi daha oyuncuları ile paylaştı. Yeni güncellemenin adı Shrine of Challenge olarak duyurulmuş.

Gaminglyfe’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Children of Morta’nın en yeni güncellemesi olan Shrine of Challenge tüm platformlarda yayınlanmış. Oyunun 2020 yılında yayınlanan ilk güncellemesi olarak ifade edilen Shrine of Challenge oyunculara yeni bir zorluk modu, yeni düşmanlar, 18 yeni eşya ve daha fazla içerik getiriyormuş. Bu zorluk modu oyunculara daha fazla XP dağıtacakmış.

Habere göre yeni güncelleme daha geniş bir HUD seçeneğine sahip yeni kullanıcı arayüzünü oyuna eklerken oyun içerisinde çok sayıda düzeltme de yapmış. Yeni güncelleme ücretsiz olarak oyunculara sunulurken, yeni güncellemeyi kapsayan yeni bir de fragman oyuncular ile paylaşıldı.

Children of Morta - Shrine of Challenge | Free Update Official Trailer

Children of Morta | Development Roadmap

01. Prologue | Children of Morta Original Soundtrack

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.