Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile 200 Milyon Oyuncu Tarafından Oynanıyor!

PUBG Mobile Fortnite'ın oyuncu sayısı kadar oyuncu tarafından oynanıyor.

Bilgisayar, konsol ve mobil platformda dünyanın dört bir yanından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds mobil platformda oldukça başarılı bir süreç geçiyor.

PUBG Mobile 200 Milyon Oyuncu Tarafından Oynanıyor 2

Geçtiğimiz aylarda yeni kış haritasını duyuran yapım, dün mobil versiyonda yayınladığı 1.60 GB’lık güncelleme ile yeni kış haritasını oyunculara sundu. Vikendi olarak duyurulan kış haritası dünden bu yana mobil oyuncular tarafından oynanırken harita Survivor Pass eşliğinde bilgisayar oyuncularına sunuldu. Bilgisayar platformunda yayınlandığı günden bu yana dek ilk kez bugün indirime giren PUBG, 3 Ocak’a kadar yüzde 33 indirimle 58.29 TL gibi bir fiyata sahip. Fortnite karşısında geride kalan PUBG indirime girerek oyuncuların dikkatini çekti. Bazı kesimler PUBG’nin önceki kadar satmadığı gerekçesiyle indirime girdiğini düşünüyor.

Mobil platformda başarılı bir süreç yaşayan yapım, PC Games N’in haberine göre 200 milyon oyuncuya sahipmiş. Hindistan ve Çin gibi ülkelerde oldukça popüler olan PUBG, hem mobil hem de konsol sürümü ile adından söz ettiriyor. The Verge tarafından da oyunun mobil platformda 200 milyon oyuncuya sahip olduğu belirtilirken, Fortnite’ın ise bu rakama tüm platformlarda ulaştığının altı çiziliyor.

Konsol ve bilgisayar platformunda ücretli olarak oynanan PUBG, 50 milyondan fazla hesaba sahip. Yapım sadece mobil sürümünde 200 milyon oyuncu tarafından oynanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.