Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Survival Oyun: ARK: Survival Evolved Geliyor

Yeni hayatta kalma oyunu ARK: Survival Evolved'un çıkış tarihi belli oldu.

Ark: Survival Evolved açığa çıkıyor.

Bağımsız geliştirici, Studio Wildcard bugün yepyeni oyunları ,açık dünya ARK: Survival Evolved’u duyurdu. Dinozorlara karşı hayatta kalma temalı oyun Ps4,Xbox One,Pc,Mac ve Linux platformlarında yayınlanacak.

2 Haziran tarihinde Steam’de erken erişim sürecine girecek olan ARK: Survival Evolved tüm sırlarını açığa çıkaracak.

Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen ARK: Survival Evolved, multiplayer tarzı bir oynanışa sahip. Oyuncular gizemli bir adada, bir sahil kenarında gözlerini açacak. Ark oyununda avlayacak, craft yapacak, teknolojileri araştıracak, kendinizi koruyacak, dondurucu soğuklara karşı mücadele edecek, zorlu hava koşullarından korunacak , vahşi doğaya ve düşmanlara karşı mücadele edeceksiniz.

Stratejilerinizi ve taktiklerinizi oluşturarak dinozorlara karşı gelmeye çalışacaksınız. Karakterlerinizi ve petlerinizi bu zorlu yaşam koşullarına göre geliştirecek, yetenek ve eşya seçimlerinizi bu şartlara göre uyarlayacaksınız.

Oyunda 60 farklı dinozor ve tarih öncesi zamana ait yaratıklar göreceksiniz. Hatta en ünlü dinozor türü olan T-Rex ile bile karşılaşacaksınız. 

ARK: Survival Evolved 2016’nın ilk yarısında full sürüme geçiş yapacak ve Oculus Rift VR desteğine de sahip olacak. Ayrıca Steam Atölyesi aracılığı ile oyuna ekstra mod ve harita da ekleyebileceksiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.