Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ryan Reynolds’lı Netflix Filmi The Adam Project’ten İlk Fragman

Netflix, merakla beklenen filmi The Adam Project'in tanıtım fragmanını paylaştı. Başrollerini Ryan Reynolds, Mark Ruffalo ve Jennifer Garner’ın paylaştığı yapım, 11 Mart'ta yayınlanacak.

Bu yıl yayınlanacak yeni Netflix filmleri arasında yer alan The Adam Project, ilk tanıtım fragmanı ile karşımıza çıktı. Ryan Reynolds, Mark Ruffalo ve Jennifer Garner gibi önemli isimleri bir araya getiren film, Zamanda yolculuk ederek geleceğini kurtarmaya çalışan bir pilotun maceralarını anlatıyor.

Free Guy, Müzede Bir Gece serisi, Çelik Yumruklar ve Stranger Things gibi yapımlardan tanınan Shawn Levy, The Adam Project’in yönetmen koltuğunda oturuyor. Daha önce Free Guy’da birlikte çalışan Reynolds ve Levy, yeni Netflix filminin yapımcılığını da üstleniyor.

Yeni Netflix Filmi, 11 Mart’ta Geliyor

yeni netflix filmi The Adam Project

Marvel’ın kabına sığmaz karakteri Deadpool ile gönüllerde taht kuran Reynolds, Netflix’teki ikinci filminde (ilki 6 Underground’dı) zamanda yolculuk eden bir pilotu canlandıracak. Karakter, kendi genç hali ve o zamanlar hala hayatta olan babasıyla iş birliği yaparak geçmişiyle hesaplaşır ve geleceği kurtarmaya çalışacak.

Üç dakika uzunluğundaki The Adam Project fragmanı, baştan sona aksiyon dolu bir bilim kurgu izleyeceğimizi gösteriyor. Etkileyici görsel efektleri ile dikkat çeken film, zaman yolcuğu temasını sevenlerin gönlünü fethetmeye geliyor.

Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett ve Mark Levin tarafından kaleme alınan yeni Netflix filmi The Adam Project, 11 Şubat‘ta yayınlanacak. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri tanıtım fragmanı ile başbaşa bırakalı.

The Adam Project Fragmanı:

The Adam Project | Resmi Tanıtım Fragmanı | Netflix

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.