Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolverine Deadpool 3’te Görünecek Mi? Hugh Jackman’dan Açıklama

Uzun yıllar canlandırdığı Wolverine karakteri ile adını efsaneler arasına yazdıran Hugh Jackman, ünlü karakterin akıbetine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Disney’in, 20th Century Fox’u 70 milyar doları aşkın bir anlaşma karşılığında satın alması, X-Men ve Fantastik Dörtlü dahil olmak üzere Marvel kökenli pek çok karakter ve film serisinin Marvel Sinematik Evreni‘ne (MCU) gelmesinin önünü açmıştı.

Bu dev birleşmenin ardından MCU hayranlarının sinematik evrende en fazla görmek istedikleri karakterlerin başında hiç tartışmasız Wolverine geliyor. İkonik çizgi roman kahramanını tam 17 sene boyunca beyaz perdede canlandıran Hugh Jackman, 2017 yılında izleyicilerle buluşan Logan ile Wolverine’e veda etmişti.

Hugh Jackman, Logan Filminde Wolverine Karakterine Veda Etmişti

Hugh Jackman Logan Wolverine

Ünlü karakterin bundan sonra kim tarafından canlandırılacağı henüz belli değil, ancak Marvel hayranları hala Jackman’lı Wolverine’in MCU’ya gelebileceğini ümit ediyor. Bu yılın başlarında ünlü aktör, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ile birlikte Instagram’da bir fotoğraf yayınlayarak bu hayalleri körüklemişti.

MCU’nun dördüncü aşaması, paralel evren teorisi etrafında şekillendiği için Jackman’ın canlandırdığı Wolverine’i yeniden görmemiz mümkün. Doctor Strange and the Multiverse of Madness veya Spider-Man: No Way Home, geri dönüş için harika bir zemin hazırlayabilir. Yeni Spider-Man filminde üç farklı Peter Parker görünümü olması bekleniyor. Belki, küçük bir an da olsa Wolverine‘i de görme şansı yakalayabiliriz.

Wolverine’i Hangi Oyuncunun Canlandıracağı Henüz Belli Değil

Wolverine Deadpool 3

Bir diğer ihtimal de Deadpool 3 için konuşuluyor. Karakteri canlandıran Ryan Reynolds‘ın Wolverine ile aynı filmde yer alma arzusu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Hatta ünlü oyuncu bu konuda sosyal medya üzerinden sık sık Jackman’a göndermelerde bulunuyor.

Hugh Jackman, Dönüş Yolunu Kapattı

Katıldığı bir podcast programında konuşan Jackman, yeniden Wolverine’i canlandırıp canlandırmayacağı hakkında Marvel hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaptı. Logan filmi ile karakteri son kez oynadığını belirten başarılı aktör, sözlerine şöyle devam etti:

“Gelen kutumda Kevin Feige’den hiçbir mesaj yok, muhtelemen hangi fikri sunarsa sunsun bu ihtimal masada değil. Şunu açıklığa kavuşturalım. Logan’dan önce bir fikrimiz vardı ve ne olacağını en başından biliyorduk. Wolverine’i son kez oynayacağımı bilmek, bu fikre alışmamda yardımcı oldu. Hala kalbimde taşıdığımız bir karakter ama bittiğini biliyorum”

2020 yılında da benzer bir açıklama yapan Jackman, Wolverine rolüne dönmeyeceğini bir kez daha doğrulamış gibi görünüyor. 2000-2017 yılları arasında karakteri canlandıran başarılı aktörün arkasında bıraktığı mirası kimin devralacağı henüz açıklanmadı, ancak ismi geçenler arasında Tom Hardy, Luke Evans, Charlie Hunnam ve Daniel Radcliffe gibi oyuncular yer alıyor.

Dilerseniz, 2021 yılında vizyona girecek Marvel filmlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.