Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Oyunları İndirimde: İşte Öne Çıkan Fırsatlar

Belirli Xbox oyunlarında yüzde 35 oranına varan tasarruflar yapmanızı sağlayan Xbox Geri Sayım İndirimi başladı. İşte öne çıkan fırsatlar.

Microsoft, Xbox oyunlarında sınırlı süreli bir indirim başlattı. Geri Sayım adındaki kampanya, büyük yapımlarda önemli tasarruflar elde etmenizi sağlıyor.

Öne çıkan yapımlara baktığımızda, normalde 449,99 TL’ye satılan Battlefield 2042‘nin yüzde 33 indirim ile 334,99 TL’ye düştüğünü görüyoruz. Benzer şekilde 600,00 TL değerindeki Far Cry 6 da yüzde 40’lık indirim ile 360,00 TL’den alıcı buluyor. Yılın en iyi spor oyunlarından FIFA 22 fiyatı da 249,00 TL’ye gerilemiş durumda.

Xbox Geri Sayım İndirimi Başladı

xbox oyunları indirim

Resident Evil serisinin son oyun Village’ı denemeyenler için de yüzde 50 oranında bir indirim var. Capcom imzalı korku oyunu, kısa süreliğine 242,50 TL‘den satılıyor. Bu hafta sonu tüm platformlarda oynaması ücretsiz olan Assassin’s Creed Odyssey fiyatı yüzde 75 indirime girerken, seriyi Viking dünyasına götüren Assassin’s Creed Valhalla ise yüzde 50 daha ucuza alınabiliyor.

Bunların haricinde; Back 4 Blood, NBA 2K21, Scarlet Nexus, MLB The Show 2021 ve Alan Wake Remastered gibi Xbox oyunlarında da önemli fırsatlar var. İndirimdeki tüm yapımlara kampanya sayfasından göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.