Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey, Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek

Xbox kullanıcılarına müjde Assassin's Creed Odyssey'ı iki gün boyunca ücretsiz bir şekilde oynama fırsatına sahip olabilecekler.

Assassin’s Creed Odyssey bu hafta sonu Xbox’ta ücretsiz olarak oynanabilecek ve şimdiden indirip yarın keyifle oynamaya başlayabilirsiniz. Geliştirici Ubisoft, Odyssey’ı ücretsiz haftasonunun yarın saat 09:00’da başlayıp 20 Aralık Pazartesi akşamı saat 19:00’da biteceğini duyurdu.

Oyunda geçirdiğiniz süreyi en üst düzeye çıkarmak için sevilen Odyssey’i hemen şimdi yükleyebileceksiniz. Daha da iyisi oyunun tamamını satın almaya karar verirseniz, hafta sonu boyunca yaptığınız tüm ilerlemeler aktarılacaktır.

Assassin’s Creed Odyssey Pazartesi Gününe Kadar Ücretsiz Oynanabilecek

Assassin's Creed Odyssey

Valhalla’dan farklı olarak Assassin’s Creed Odyssey’ın özel PS5 veya Xbox Series X sürümleri yoktur ancak mevcut nesil konsollardan herhangi birinde geriye dönük uyumluluk yoluyla PS4 veya Xbox One sürümlerini oynayabilirsiniz. Ücretsiz hafta sonu oyunları, Ubisoft Connect üzerinden PC’de ve Google Stadia’da da sunulacak.

Akdeniz’e dokunurken İngiltere’de kalmayı tercih ederseniz, Odyssey başka yerlerde de ortaya çıktı. Aralarında 1000 yıldan fazla zaman farkı olsa da, dün başlayan ve yeni duyurulan Assassin’s Creed Crossover Stories, Odyssey’in Kassandra’sını Valhalla’nın Eivor’u ile karşı karşıya getiriyor ve her iki oyunda da yer alıyor. Ubisoft ayrıca oyunun üçüncü büyük genişlemesi Dawn of Ragnarok’un Mart ayında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.