Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Finalin Adı Belli Oldu

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final karşılaşmaları tamamlandı. fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe Espor adlarını Kış Mevsimi Finali’ne yazdırdı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final aşaması tamamlandı. Müthiş bir heyecana sahne olan mücadelelerin sonucunda fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe Espor adlarını finale yazdırdı.

Yarı finalin ilk eşleşmesinde Papara SuperMassive ile 1907 Fenerbahçe Espor kozlarını paylaştı. Mücadeleye oldukça hızlı başlayan Papara SuperMassive, ilk iki karşılaşmayı domine ederek seride 2-0’lık üstünlük sağladı. Maç tam bitti derken 1907 Fenerbahçe Espor’un orta koridoru Stillnumb devreye girdi ve kariyerinin en iyi performanslarından birini sergileyerek takımına üst üste üç zafer kazandırdı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali

Karşılaşma sonunda 1907 Fenerbahçe Espor, seriyi 3-2 kazanarak adını Kış Mevsimi Finali’ne yazdıran taraf oldu. 2019 ve 2020 yıllarında Kış Mevsimi Finali’nde şampiyonluk yaşayan ekip, 17 Nisan’da gerçekleşecek finalde üst üste üçüncü KMF şampiyonluğu için ter dökecek.

Yarı finalin ikinci eşleşmesi Galatasaray Espor ve fastPay Wildcats da müthiş bir geri dönüşe sahne oldu. 11 Nisan Pazar günü gerçekleşen mücadelede Galatasaray Espor, serinin ilk iki karşılaşmasında tatmin edici galibiyetler alarak 2-0’lık üstünlüğü sağladı.

1907 Fenerbahçe Espor

Ekip, alınacak bir zafer ile LoLespor tarihindeki ilk finaline adını yazdıracaktı, ancak fastPay Wildcats’in tecrübeli alt koridoru Holyphoenix elini taşın altına koydu ve takımına üst üste üç zafer kazandırdı. Böylece fastPay Wildcats seriden 3-2 galip ayrılarak KMF’nin yolunu tuttu.

2020 yılında da KMF’ye yükselen ekip, 1907 Fenerbahçe Espor’a mağlup olmuştu. fastPay Wildcats, 17 Nisan Cumartesi günü bir kez daha sarı lacivertli ekibin karşısına çıkacak. Müthiş bir mücadeleye sahne olması beklenen karşılaşma, lolesports.com, twitch.tv/riotgamesturkish ve youtube.com/lolespor’da canlı olarak yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.