Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted Filminin Posteri Yayınlandı

Tom Holland ve Mark Wahlberg'in başrolünde olduğu Uncharted filminin posteri yayınlandı. Heyecanla beklenen oyun uyarlaması, 18 Şubat 2022'de vizyona girecek.

Marvel Sinematik Evreni’nden (MCU) canlandırdığı Spider-Man karakteri ile büyük bir sevgi kazanan Tom Holland, gelecek sene Uncharted filmi ile karşımıza çıkacak. Ünlü aktörü Nathan Drake olarak izleyeceğimiz filmin afişi resmen yayınlandı.

Oyun uyarlamasının ilk fragmanıyla karşılaştırıldığında, posterden öğrenilecek pek bir şey yok ama yine de Drake ve Sully’yi (Mark Wahlberg) yeniden bir arada görmek gerçekten heyecan verici. Uncharted filminin posterinde, iki karakteri enkaz halindeki birkaç yelkenli geminin yanında kayalık gibi görünen bir yerde görüyoruz.

Naughty Dog tarafından geliştirilen aynı adlı video oyun serisine dayanan uyarlama, çeşitli tarihi gizemleri ortaya çıkarmak için dünyayı dolaşan bir hazine avcısı olan Nathan Drake ve eğlenceli ortağı Victor ‘Sully’ Sullivan‘ın maceralarını konu alıyor. Hiçbir zaman bulunamayan bir hazinenin peşine düşen Drake, aynı zamanda kendisini uzun süredir kayıp olan kardeşine götürecek ipuçlarını takip edecek.

Uncharted Filminin Fragmanı:

Uncharted | Altyazılı Fragman

Uncharted filmi, çok sayıda ertelemenin ardından nihayet 18 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek. Filmde Holland ve Wahlberg’in yanı sıra Antonio Banderas, Sophia Ali ve Tati Gabrielle gibi isimler de var. Oyun uyarlamasının yönetmenliğini ise Venom‘dan hatırlayabileceğiniz Ruben Fleischer yapıyor.

Uncharted filminin afişi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce film beklentileri karşılayabilecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.