Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted Filmi Bir Kez Daha Ertelendi

Başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı Uncharted filmi, bir kez daha ertelendi. Açıklanan yeni vizyon tarihi 18 Şubat 2022.

Hollywood’dan gelen erteleme haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Mortal Kombat, Venom 2 ve Resident Evil Welcome to Raccoon City’nin ardından bu kez de Uncharted filmi rötar yedi. İkonik video oyunu serisinin beyazperde uyarlaması, planlanandan bir hafta daha geç, yani 18 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek.

Başrolünde, Spider-Man serisinden tanınan başarılı aktör Tom Holland’ı izleyeceğimiz Uncharted, daha önce de pek çok kez ertelenmişti. Açıklanan ilk gösterim tarihi 5 Mart 2021 olan film, önce 8 Ekim’e ardından da 16 Temmuz’da kaydırıldı.

Uncharted filmi

2016 yılından bu yana beklenen Uncharted filmi, zaman içerisinde pek çok yönetmen değiştirdi. Şu an da kameranın arkasında Zombieland ve Venom filmlerinin yönetmeni Ruben Fleischer var. Video oyun serisine sıkı sıkıya bağlı kalacağı söylenen yapım, genç hazine avcısı Nathan Drake’in (Tom Holland) aksiyon ve gizem dolu maceralarını konu alıyor.

Mark Wahlberg, Nathan Drake’in akıl hocası olan Sully‘yi canlandırırken, Sophia Ali ise bir başka servet avcısı Chloe Frazer karakterine hayat veriyor. Kadroda ayrıca Antonio Banderas ve Tati Gabrielle gibi isimler de var.

Uncharted filmi, Art Marcum, Matt Holloway ve Rafe Judkins üçlüsü tarafından kaleme alındı. Yönetici yapımcılar arasında ise The Last of Us’ın yaratıcısı Neil Druckmann, Fleischer ve Holland da bulunuyor. Uncharted, 18 Şubat 2022 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.