Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in 1.1.0 Güncellemesi Ocak Ayına Ertelendi!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'in 18 Aralık'ta alması planlanan 1.1.0 güncellemesi Ocak 2020'ye ertelendi.

2019 yılında Epic Store üzerinde lansmana çıkan en dikkat çekici oyunlardan bir tanesi olan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bugün Aralık ayında alacağı güncellemenin ertelendiği duyurusu ile gündeme geldi.

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint’in 1.1.0 Güncellemesi Ocak Ayına Ertelendi 2

2019 yılı içerisinde piyasaya sürülen en iyi aksiyon oyunlarından bir tanesi olması beklenen Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint istenen başarıya tam olarak ulaşamasa da geniş bir kitleye hitap etmeye devam ediyor. Yayınlanmasından sonra hatalar ile boğuşan oyun sayısız güncelleme almasına rağmen hala oyunculara iyi bir oynanış deneyimi sunmuyor. Oyun için Aralık güncellemesi olarak planlanan 1.1.0 güncellemesinin bugün ertelendiği ortaya çıktı.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre 18 Aralık 2019’da oyuna gelmesi planlanan 1.1.0 güncellemesi Ubisoft tarafından Ocak ayına ertelenmiş. Detaylara göre geliştirici ekip yeni güncelleme ile oyunculara yeni içerikler ve hata düzeltmeleri sunacakmış. Yeni içerikler ve hata düzeltmeleri için daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını belirten geliştirici ekip, güncellemeyi Ocak ayına ertelemiş.

Bu güncelleme ile oyun içerisine yeni bir etkinliğinde geleceğini ifade edelim.

2019 yılını pek iyi geçiremeyen Ubisoft 2020 yılında farklı planlar ile karşımıza çıkmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.