Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Starfield Muhtemelen 2021 Yılı İçerisinde Çıkış Yapacak

Sık sık sızıntı açıklayan Jeff Grubb, Starfield yapımının yakın tarihli bir röportajda, büyük olasılıkla 2021'de yayınlanacağını öne sürdü.

Bir muhabire göre, yakında çıkacak olan Bethesda bilim kurgu RPG oyunu Starfield muhtemelen 2021’de piyasaya sürülecek. Yakın tarihli bir podcast’te, GamesBeat muhabiri ve sık sık sızıntı haberleri veren Jeff Grubb, Starfield’ın bu takvim yılında yayınlama şansının “onda yedi [veya] sekiz” olduğunu düşündüğünü söyledi. Ayrıca, oyunun 2021’de çıkmaması durumunda muhtemelen Mart 2022‘de çıkacağını belirtti.

Grubb: “Bu takvim yılında oyunun çıkması konusunda, ben [onda] sekiz, belki yedi gibiyim. Eğer diğer yıla sarkarsa, Mart 2022’de çıkması konusunda ben muhtemelen bir sekiz veya dokuzum. Bu yıl ortaya çıkması kesin gibi. Bunu elde etme yolundayız. Oyun muhtemelen önümüzdeki 12 ila 18 ay içinde öyle ya da böyle çıkacak.” dedi.

Starfield1 1

Grubb, varsayılan kaynaklara dayanarak Starfield’ın çıkış tarihi hakkında ilk defa kamuya açık tahminler yapışı değil. Grubb, YouTube’da kısa süre önce yaptığı bir röportajda, Bethesda’nın Starfield için 2021’in sonlarında bir çıkış tarihini hedeflediğini ve oyunun bu yılki E3’te açıklanacağını belirtti. Elbette, bu yılki E3’ün henüz gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmediğimiz için, bu iddialar aksini duyana kadar doğrulanmamış söylentiler olarak değerlendirilmeli.

Ancak, Bethesda ve Microsoft’un bu yaz normal E3 yaklaştıkça, daha fazla haber vereceğini biliyoruz. Bu nedenle oyunun orada ortaya çıkması gerçekten mümkün. Grubb, o röportajda pandeminin bu planları değiştirebileceğini bile belirtti. Bethesda yöneticisi Pete Hines, bu iddialarla ilgili yorum yapmak için ulaşıldığında, Söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmıyoruz dedi.

Starfield2

Starfield hakkında pek bir şey bilmiyor olsak da, Bethesda, yakın zamanda yayıncıyı satın alan Microsoft ile ortak bir brifingin parçası olarak bu oyun ve The Elder Scrolls VI hakkında son bir güncelleme yaptı. Genel müdür Ashley Cheng, iki oyunun, Skyrim ve Fallout 4 gibi oyunlara benzer şekilde Bethesda Game Studios’un bilindiği açık dünya RPG şemsiyesi altına gireceğini öne sürdü.

Aynı podcast’te Grubb, bir sonraki Battlefield oyununun büyük olasılıkla bu Mayıs ayında ortaya çıkacağını belirtti. O ve yardımcı sunucu arkadaşları, Halo Infinite’ın bu yıl yayınlaması için “onda dokuz” şans olduğunu öne sürdüler, bu muhtemelen oyunun geçen yıl çıkması gerektiği düşünüldüğünde en iyi ihtimal.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.